| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2014 11:40 Заглавие: Търся читава TDA8174A |
|
|
Здравейте, търся читава TDA8174A, вече от трети магазин и не тръгват изобщо загряват и изпушва баластния резистор към захранването. Телевизора е TV-2151TXF шаси T2S01(7), всичко в норма, всички елементи вадени и проверени, захранване 25V, луд ме направи... _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2014 11:51 Заглавие: |
|
|
Кои са въпросните магазини?Вземам от КСП и нямам проблем с тези схеми.Да не би да имаш друг проблем по телевизора? _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2014 12:02 Заглавие: |
|
|
Незнам дали е редно да ги казвам магазините, ще ви ги пратя на лични и на всеки друг който пожелае, но единия ще го кажа тук щото много му се събра - Елимекс. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2014 12:11 Заглавие: |
|
|
И какво нередно има-ти си плащаш и очакваш за парите си да вземеш нещо,което работи.Трябва да се информират продавачите ,също и колегите за тези ментаци. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Ное 29, 2014 12:20 Заглавие: |
|
|
Информирах ги, казаха че ще ми приспаднат сумата от други поръчки. Ще поръчам от ksp, благодаря за инфото. С това мисля темата за изчерпана. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
|