| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
al_at Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 20, 2014 17:09 Заглавие: |
|
|
| Щом производителят препоръчва 470nF между 16 кр. и земя, досега трябваше да сте го пробвали. Със сигурност оказва влияние. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
DiGital88 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 03, 2014 21:55 Заглавие: |
|
|
| Така, смених кондензатора - същата работа. Може елемента дае проблемен, от Елимекс го купувах. Казаха ми за там имало ментета и да купя от Радимекс. |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2014 9:44 Заглавие: |
|
|
С риск да се приеме за антиреклама ще кажа, че от Елимекс съм купувал фабрично дефектни интегрални схеми. Подследната беше TDA1770, и от тогава интегрални схеми от тях не купувам. Това беше преди няколко години. Дано сега са се поправили. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
Георги Стоичков Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2014 20:29 Заглавие: |
|
|
От въпросната верига купувам, само колофон и с него проблем нямам, електронни елементи не вземам от там от доста години, та е напълно възможно да е менте, ако не си направил някоя поразия при ваденето на крачетата на старата схема  |
|
|
 |
Jet Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 04, 2014 23:14 Заглавие: |
|
|
С риск да ме обвинят в отклоняване от темата, но колофон отдавна не си купувам от веригите магазини. Последното ми купуване беше преди 3-4 години 1 килограм от магазин за химически реактиви и вещества за анализи. Струваше ми 8-9 лева, но удоволствието от работата с него не може да се измери с нищо. Чак тогава си дадох сметка колко негодни са някои от колофоновите пасти, които съм купувал, и които после или съм подарявал на познати, или съм захвърлял с отвращение от смрадтта, лепкавото поведение, и трудното измиване. _________________ Да живее негово императорско величество Клинг Надменни!!! |
|
|
 |
DJ69VN Опитен потребител

Регистриран на: 16 Мар 2008 Мнения: 3329 Местожителство: Варна, България
|
Пуснато на: Пет Дек 05, 2014 0:03 Заглавие: |
|
|
Напълно съм съгласен! _________________ Analog Audio™ Quanterall.com |
|