Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

купувам интегрална схема HA1373W

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2014 9:58    Заглавие: купувам интегрална схема HA1373W Отговорете с цитат

Купувам интегрална схема HA1373W, драйвер за директ драйв мотор, ако някой има или може да намери въпросната интеграла, нека се свърже с мен на тел. 0988988784 / 0877644965 или да пише на лични съобщения. Предварително благодаря на отзовалите се .................

Последната промяна е направена от stefanfireman на Сря Дек 10, 2014 0:27; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2014 10:41    Заглавие: Отговорете с цитат

Какво е това, че нищо не намирам за него? Знае ли се? Комшиите му са НЧ крайни стъпала....

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 09, 2014 13:03    Заглавие: купувам интегрална схема HA1373W Отговорете с цитат

Здравейте, въпросната интегрална схема HA1373W е драйвер за управление на директ драйв мотор от дек Hitachi d-980. Интегралата е с 20крачета и извод за радиатор. Всичко може да се види на PDF на въпросното декче.
http://elektrotanya.com/hitachi_d-980_serie_ud-1_standard_mechanism_stereo_casette_tape_deck_1979_sm.pdf/download.html
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2014 1:00    Заглавие: Re: купувам интегрална схема HA1373W Отговорете с цитат

продължавам да търся въпросната интегрална схема
bdimov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Pazardjik

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2014 12:09    Заглавие: ... Отговорете с цитат

Това да не е някой "по-достълен" драйвер, на който Хитачи са му "пелнали" свои надпис?! Много интересно как може нищо да не се намира в нет-а за него Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Вто Дек 23, 2014 12:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Някой май го мързи. Като се напише в горния ляв ъгъл на форума където пише компоненти излиза предлагане за 10 лв в бургаска фирма и с описание какво е . Дали има налична бройка е отделен въпрос.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2014 0:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Не, не може да се говори за мързене и бездействие от моя страна. Това и направих преди вече 15 дена, излезна ми въпросният резултат, последва обаждане на въпросната фирма и след обясненото ми от служител за изпратено запитване дали може да се достави, какво представлява и т.н. все още си чакам отговора, до ден днешен не се е обажсал никой, явно в тази бургаска фирма много не държат на казаното. И след чакане от 15 дена отново пуснах темата във форума. Ако някой може да помогне с каквато и да е информация няма да бъде зле.
Филипов
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2014 0:56    Заглавие: Отговорете с цитат

Ами да го беше написал отначало всички подробности. Или нашето време не е ценно да тъпчем там,. откъдето вече си бил? За толкова време да со го беше доставиол от Китай . . .
А ако ти беше наистина толкова необходимо да им беше дал зор да си намерят прашлясалата бройка из склада . . . Или си циция за 20 ст. за телефон?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 24, 2014 1:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Филипов написа:
Ами да го беше написал отначало всички подробности. Или нашето време не е ценно да тъпчем там,. откъдето вече си бил? За толкова време да со го беше доставиол от Китай . . .
А ако ти беше наистина толкова необходимо да им беше дал зор да си намерят прашлясалата бройка из склада . . . Или си циция за 20 ст. за телефон?

Господине, не е ли малко крайно от ваша страна да навлизате в деликатни обиди. Не се познаваме и това, че се водите опитен потребител не ви дава право да обиждате.................... Никой не е искал да отнема от така драгоценото ви време. Просто съм поискал някаква помощ от някой, който може да помогне. Аз лично никога не съм поръчал от Китай и даже не знам как става, за разлика от вас може би. Не всички тук във форума сме напред с материала, но все пак човек се учи до като е жив и никога не е късно да си поръча за първи път нещо от Китай. Така че що се отнася за това кой е "циция", както ме нарекохте, аз съм готов да ви заплатя на вас лично двойно повече от това което ще ви струва, за да ми доставите въпросния чип, за се уточни кой е "циция" и кой не.................. Интегралата наистина ми е необходима, но това не означава че трябва да се нахалства, и да се дава зор на някой, един път казване е достатъчен а културните хора след като поемат ангажимент го спазват до колкото са им визможностите, и не е срамно да кажеш че не става, но аз както споменах до ден днешен не съм получил никакъв отговор от въпросната бургаска фирма. А вие за това ме нападате .............?!?!?!?! С една дума ако можете да помогнете, ако искате го направете, ако ли не, живи и здрави и весели празници ви желая!!!
stefanfireman
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Чет Мар 02, 2017 13:17    Заглавие: Re: купувам интегрална схема HA1373W Отговорете с цитат

up
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети