|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 29, 2014 12:14 Заглавие: Схема LCD TV Technotrend LCD3200 |
|
|
Търся схема поне на захранването. На основата на F9223L Няма нищо, работи само PFC - на големия електролит 390V
F9223L сменено, без промяна. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2014 14:11 Заглавие: |
|
|
Вероятно сте си го намерили, но......
edit: опитах да закача спецификацията на F9223L, но не ми се получава нещо.
Няма ли отделно захранване за дежурен режим?
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Сря Дек 31, 2014 17:28; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2014 17:00 Заглавие: |
|
|
Не съм го намерил иначе щях да пиша.
Няма отделно захранване за Standby, вижда се от платката.
Из нета има някъкъв сканиран datasheet на японски в различни варианти на орязване, нещо му има та чак ми блокира Acrobat.
На сайта на КСП има нещо принципно за подобна схемотехника. По принцип се ползва и в LG, но с допълнителен STR за Standby.
Явно дефектни елементи няма, и преди мен са копали, чак и опроните са сменили. На чипа идва някакво захранване и до там. По краката няма импулси. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 31, 2014 17:52 Заглавие: |
|
|
| Закачи се. F9222L се ползва и в Самсунг - BN44-00158A, ако Ви помага за ориентация. Прави впечатление защитата от пренапрежение на линиите за 6.3 и 24в там. Да не е високо захранващото напрежение на чипа? Понеже не видях импулсно за дежурен, за това попитах. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|