|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
detronik Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2015 21:53 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат!
Най-вече благодаря на колегата от телевизионния сервиз във Владиславово, който бе така добър да ми даде отклонителни системи с които да пробвам.
Резултата е на лице. Дядо Орион е спасен и в момента грее като нов!
За човек, който "нищо не вдява" мисля, че се справих доста задоволително и със сходимостта на лъчите и с геометрията и с чистотата и тона на цвета Е, не беше лесно, но резултата е на лице
Поздрави на всички и имайте доверие в себе си, колкото и да се опитват да ви обезкуражат.
Успехи! _________________ Що да е лесно, като може и да е трудно  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2015 22:09 Заглавие: |
|
|
| Дали грее като нов си знаеш само ти,според мен-едва ли.Дори и да се е получило чак толкова сполучливо,не си струва еуфорията.Колегата Филипов,като модератор на форума,съвсем адекватно ти разясни нещата за в случай като този.Да оревеш върталъка,че някакъв си телевизор за 30лв е станал, във форум с участници отремонтирали по 2000 телевизора,и то доста по сложни ,е нелепо.Това дето направи с 2 страници тема,аз съм го правил 30 пъти без тема.Така,че и форума,и смисъла да се ремонтира,имат по други измерения.Иначе поздравления за успеха,какъвто и да е,поздрави! |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2015 22:47 Заглавие: |
|
|
| detronik - Моите уважения, но ти поставяш под присмех нашия 30 и повече годишен опит в ТВ ремонта! Как стана така, че сложи една ОС, сложи и въртящите магнити, пусна генератора на бяло поле, после на решетка, оправи бялото, решетката,сложи допълнителни магнити под ОС за чистота и сходимост в краищата и постигна блестящи резултати? Шапка ти свалям - аз трудно се справям или направо се отказвам! Ми Дай Една снимка - да Видим туй Чудо! |
|
|
 |
detronik Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 25, 2015 23:07 Заглавие: |
|
|
Поздрави на всички. Не бъдете дребни душици и умейте да се радвате на успехите на другите, колкото и елементарни да са те, така и Вашите успехи ще са по-сладки.  _________________ Що да е лесно, като може и да е трудно  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|