Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся отклонителна система за CRT Orion 21EST
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
detronik
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2015 21:53    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички, които се опитаха да помогнат!
Най-вече благодаря на колегата от телевизионния сервиз във Владиславово, който бе така добър да ми даде отклонителни системи с които да пробвам.
Резултата е на лице. Дядо Орион е спасен и в момента грее като нов!
За човек, който "нищо не вдява" мисля, че се справих доста задоволително и със сходимостта на лъчите и с геометрията и с чистотата и тона на цвета Smile Е, не беше лесно, но резултата е на лице Smile
Поздрави на всички и имайте доверие в себе си, колкото и да се опитват да ви обезкуражат.
Успехи!
VALMIG21
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ГР.ПЛОВДИВ

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2015 22:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Дали грее като нов си знаеш само ти,според мен-едва ли.Дори и да се е получило чак толкова сполучливо,не си струва еуфорията.Колегата Филипов,като модератор на форума,съвсем адекватно ти разясни нещата за в случай като този.Да оревеш върталъка,че някакъв си телевизор за 30лв е станал, във форум с участници отремонтирали по 2000 телевизора,и то доста по сложни ,е нелепо.Това дето направи с 2 страници тема,аз съм го правил 30 пъти без тема.Така,че и форума,и смисъла да се ремонтира,имат по други измерения.Иначе поздравления за успеха,какъвто и да е,поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
tonovd
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Кричим

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2015 22:47    Заглавие: Отговорете с цитат

detronik - Моите уважения, но ти поставяш под присмех нашия 30 и повече годишен опит в ТВ ремонта! Как стана така, че сложи една ОС, сложи и въртящите магнити, пусна генератора на бяло поле, после на решетка, оправи бялото, решетката,сложи допълнителни магнити под ОС за чистота и сходимост в краищата и постигна блестящи резултати? Шапка ти свалям - аз трудно се справям или направо се отказвам! Ми Дай Една снимка - да Видим туй Чудо!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
detronik
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Варна

МнениеПуснато на: Нед Яну 25, 2015 23:07    Заглавие: Отговорете с цитат

Поздрави на всички. Не бъдете дребни душици и умейте да се радвате на успехите на другите, колкото и елементарни да са те, така и Вашите успехи ще са по-сладки. Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети