| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nick_s Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 29, 2015 19:30 Заглавие: |
|
|
При мене My CAR400 с 4 различни калкулатора не дава грешки . Когато касетофона е спрян трябва да свети часовника - има ли го изобщо и изчезва ли при пускане на радиото ? _________________ Не спори с човек който има повече свободно време от тебе ! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
lusi blazev Опитен потребител

|
|
|
 |
stefp Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2015 8:44 Заглавие: |
|
|
| И как с My CAR400 е искало код ,като кода е code off .А след като е слагано CDR500 ,не що правено ли е с диагностика ? И може да върнеш оригиналния бин и да кажеш дали работи дисплея ,ако работи си въведи кода . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Tanatos Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2015 12:26 Заглавие: |
|
|
Филипов,разгледал съм всички теми за този касетофон,но не намерих подобен проблем с решението му както е при мен.Нямам проблеми с кода или с качването и свалянето на дъмпа.Проблема е че и двата отказаха да управляват дисплея след смяна на дъмпове и междувременното монтиране на по нов модел CD,което ме навежда на мисълта,че при това положение без кабел или фирмената диагностика няма да стане работата.
Темата е за ключ. |
|
|
 |
velo Опитен потребител

Регистриран на: 08 Апр 2006 Мнения: 794 Местожителство: dimitrovgrad
|
Пуснато на: Пет Яну 30, 2015 12:53 Заглавие: |
|
|
Кви кабели къв теч2 не се омотавай бе човек за една кьорава корса с един кьорав касетофон дето нито се заключва към иммо нито нищо. Има два вида дисплеи на тез коли и единствената цифрова комуникация е с дисплея и евентуално управление от волана. Иди при някои колега с акъла си и съм сигурен за не повече от 20 мин радиото ще пее и дисплея ще свети. Колегите даже от моргите си накупиха такива дисплеи за проби. Ти представяш ли си за всеки толкова елементарен касетофон диагностични кабели да трябват  _________________ gsm 0878295870 skype velomelo1 |
|
|
 |
|