| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2015 11:09 Заглавие: Черен екран при връзка на тв TX-L32CX3E с компютър чрез HDMI |
|
|
Опитвам се да свържа телевизора Panasonic TX-L32CX3E с компютъра но удрям гредата вече няколко дни. Компютър с Windows 7 x64, видео GIGABYTE GTX 660. Пробвано е с три различни HDMI кабела - двата са тестван преди и работят. Пробвано е и с лаптоп - и на нето е тестван HDMI порта и работи на друг телевизор с два от кабелите. Телевизора се детектва и се показва правилно в контрол панела на драйверите. Просто не мога да пусна картина на него. Показва само черен екран и надпис HDMI1 или HDMI2 в зависимост на кой порт е сложен кабела. На двата порта няма разлика.
В един друг форум ми препоръчват някакви екстендери за HDMI. Само за проба не ми се дават 35 лева. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitcd Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 31, 2015 14:33 Заглавие: |
|
|
| За какво ти е екстендери за HDMI ? Ако си настроил видео картата на Clone или Dual view и си сигурен, че пуска сигнал до ТВ. Означава, че имаш проблем с HDMI порта на телевизора или неговия софтуер. Аз имам подобен проблем с един LCD NEO. Предполагам хардуерен проблем и дали изобщо си струва да се занимавам с него. |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 01, 2015 13:05 Заглавие: |
|
|
Кабелите са по 5 метра. Възможно е да е по-капризен за сигнала този телевизор или гадовете от панасоник да са направили нещо по техен си стандарт. Този тв има два хдми порта. И при двата е едно и също. Детектва се, в контрол панела излизат резолюцията и честотата но няма картина на тв-то. Пробвал съм с по-ниски резолюции и честоти.
Кой софтуер на телевизора имаш предвид? Фърмуера му съм го обновил до последната версия от сайта на панасоник. |
|
|
 |
|