Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Търся дистанционно за Goodmans

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
dancho_bgrs
Нов потребител
Нов потребител

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2015 11:53    Заглавие: Търся дистанционно за Goodmans Отговорете с цитат

Здравейте колеги! Търся дистанционно за Goodmans GHC58A3FM активен суббуфер 5+1 .
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2015 12:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Това ли е уреда?
GHC58?
dancho_bgrs
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2015 21:27    Заглавие: Отговорете с цитат

Може и това да е аз лично не съм го виждал ,и клиента също. Става въпрос за дистанционното. Суббуфера е с друг лицев панел, сравнително голям флорисцентен дисплей.
Върнете се в началото
RC
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Фев 04, 2015 21:37    Заглавие: Отговорете с цитат

dancho_bgrs написа:
... аз лично не съм го виждал ,и клиента също

Първия линк е user manual, след като някой пита за дистанционно се ще предполага, че разполага със самия уред. Ръководството от линка за въпросния уред ли е?
Втория линк е какво да се търси като алтернатива при положение, че е това според ръководството.

Edit: Снощи когато писах отговора си, поста ти не изглеждаше точно така. Вероятно си го редактирал преди да пусна моя.
След като уреда не е този, много е вероятно нещата да са различни и да нямат нищо общо.
Все пак би ли проверил и уточнил модела, защото по това което си написал "GHC58A3FM" не излиза нищо.
dancho_bgrs
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Чет Фев 05, 2015 22:48    Заглавие: Отговорете с цитат

Модела лично съм го преписал от етикета на уреда, в момента уреда е при клиента ,който го ползва но поради липса на дистанционно не може да използва пълноценно функциите му. Дарили са му го без дистанционно ,за това не сме го и виждали.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети