| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
hitreca Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Фев 27, 2015 23:41 Заглавие: Доработка на домашна станция за риболов |
|
|
Здравейте на всички
луд умора няма нали знаете
направих си домашна централа за риболов тоест като писне сигнализатора да ми пищи и в палатката примерно
реализирах го с безжичен звънец на мястото на копчето сложих един транзистор да го управлявам звънеца а транзистора го управлявам със сигнализаторите това е с 2 думи
ВЪПРОСА МИ Е КЪМ ВАС ГОСПОДАРИТЕ НА ЕЛЕКТРОНИКАТА:
как да променя звънеца да звъни като сигнализаторите ?
тоест той звани в момента но има някакви мелодии и докато не си изпее мелодията и да има нов сигнал от сигнализатора не почва на ново да пее а си до изпява песничката и след това чак пак ако има бутване започва да пее как да го променя това ?
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 1:16 Заглавие: |
|
|
| То не може хем риба(въдица) - хем поялник да можеш да държиш. Скоро "Господаря" ще те прати на дъното на форума(язовира). Там бъка от риба и "сигнализатор" не ти трябва. |
|
|
 |
hitreca Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 1:28 Заглавие: |
|
|
Еми ръчкаме колкото можем и от 2те
На никого нищо лошо не съм казал мисля и не съм обидил незнам защото така с лошото подхождаш
Поздрави ! |
|
|
 |
bad_boy_2 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 8:15 Заглавие: |
|
|
| Избери си кратка мелодия или направо смени звънеца с подходящ. Има такива с "динг-донг" или единично позвъняване. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 8:40 Заглавие: |
|
|
Е, то не е съвсем домашна тая станция. Обхватът на звънеца не е достатъчен, ползвайте gsm. Така шараните ще ви звънят където и да се намирате.
Малката платчица(от снимката) е източникът на проблема. Използвайте само приемникът на звънеца, като вържете какъвто зумер Ви устройва към него. |
|
|
 |
hitreca Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 8:43 Заглавие: |
|
|
http://vbox7.com/play:468a634f80
Ето линк направих клип за какво точно говоря
на последния сигнализатор съм го демонстрирал
Обмислям варианта ако купя друга "майка", но незнам как да я настроя със сегашния ми бутон защото вече съм го запоил а не ми се запоява на ново  |
|
|
 |
|