| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
georgi11111 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 14:58 Заглавие: Входен сигнaл зa усилвaтел зa колa от CD устройството ? |
|
|
| Здрaвейте ! Трябвa дa вземa сигнaл зa усилвaтеля, но CD - то нямa тaкъв изход и ще трябвa дa го вземa от изходите нa вгрaдения му исилвaтел. Кaк могa дa регулирaм точното нaпрежение зa дa стaне съвместимо с входовете нa БAС усилвaтеля ? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 28, 2015 17:50 Заглавие: |
|
|
| Продават се готови такива съгласуватели и не са скъпи. |
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2015 11:45 Заглавие: |
|
|
Два делителя с разделителни кондензатори ще решат проблема! _________________ Алармени системи, Видеонаблюдение и контрол на достъпа. |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2015 13:05 Заглавие: Re: Входен сигнaл зa усилвaтел зa колa от CD устройството ? |
|
|
| georgi11111 написа: | | от изходите нa вгрaдения му исилвaтел. |
По удачно е от входовете на крайното стъпало на плеъра, избираш си само дали от предна или задна линия и сигнала през разделителен кондензатор.
Аз даже прекъсвам входния сигнал към крайното стъпало, примерно на задна линия, като ще се захранва усилвател с туба, корекциите се запазват, даже и Фадер-функцията .... |
|
|
 |
georgi11111 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 01, 2015 22:13 Заглавие: |
|
|
Не искам да отварям плеъра. Той е оригинален на Citroen C1. За първи път ще правя такава връзка от крайните стъпала. Какви трябва да са кондензаторите и как се свързват - последователно или паралело ?
| Tokio написа: | | Продават се готови такива .... |
Моежеш ли да ми дадеш линк за такава схема или да ми кажеш как да го намеря ? |
|
|
 |
|