| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2015 15:56 Заглавие: Купувам памет 25320 SMD |
|
|
| Търсих в Елимекс, КСП, Кацарски и Тодор Петров - нямат. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
al_at Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2015 17:13 Заглавие: |
|
|
Има тук.
Може да се поръча от тук.
Поръчките идват за два-три работни дни.
Имат офиси и магазини в София и Пловдив. |
|
|
 |
С. Стефанов Активен потребител

Регистриран на: 29 Яну 2011 Мнения: 55 Местожителство: София,Ст.Загора
|
Пуснато на: Пон Мар 23, 2015 22:33 Заглавие: Купувам памет 25320 SMD |
|
|
Наличен _________________ phone: +359 2 8664724
mobile: +359 887 519959
http://www.stesys.eu |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 12:55 Заглавие: |
|
|
| За пореден път се убеждавам, че читавите търговци на части в България са много малко... избрах българския и съжалих. Не ми е за парите, а за това, че сме способни да се мамим и за няколко лева, както и за загубените няколко дни. Ако си бях поръчал паметите от чужбина, до сега щяха да дойдат и нямаше да имам проблем. Сега ще ги поръчвам наново. |
|
|
 |
Antonii Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 14:38 Заглавие: |
|
|
Кажи го, кой е този за да не поръчваме от него. _________________ Като имаш мускули акъл не е нужен. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 18:29 Заглавие: |
|
|
| Не искам да споменавам търговеца, защото е възможно да не е действал умишлено. Стават грешки, хора сме, никой не е безупречен. Само споделям, че съм разочарован, не намирам за нормално в сайта снимката на паметта да е в корпус SOIC-8, а да изпраща в корпус TSSOP-8. Подвеждащо е, умишлено или не. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 19:44 Заглавие: |
|
|
| Tokio написа: | | ...Само споделям, че съм разочарован, не намирам за нормално в сайта снимката на паметта да е в корпус SOIC-8, а да изпраща в корпус TSSOP-8. Подвеждащо е, умишлено или не. |
Това за корпусите, мислех да ти го пиша още като беше пуснал темата, защото от начина по който си я пуснал "25320 SMD" по нищо не личи какво точно търсиш.
Въпросната памет се предлага в:
8-Pin PDIP
а когато е в "SMD" също и в:
8-Pin SOIC
14-Lead TSSOP
20-Lead TSSOP
Много често снимките по сайтовете са с илюстративно съдържание. Понякога е отбелязано, понякога - не.
Не адвокатствам на търговеца (който и да е той) но в случая май и ти си имаш известна доза вина.
И от извън България да си я беше поръчал, резултата можеше да бъде същия при неправилно поставени начални условия ако си разчитал само на картинка. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 26, 2015 19:52 Заглавие: |
|
|
| Търговците навън си пишат точно какво предлагат. Поне корпуса задължително е упоменат. Както и да е, приемам, че И аз имам вина. |
|
|
 |
al_at Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2015 10:32 Заглавие: Re: |
|
|
Само ми е интересно дали сте купили от местата, които ви посочих. Едното е Фарнел, другото Комет - официален представител на Фарнел за България. Макар и много рядко стават грешки и при Фарнел. При кого е станала грешката може лесно да се види по номера на поръчката - води се код на поръчката или Farnell Order Code. Като го въведете в сайта на Фарнел, излиза какво трябва да получите. За всички снимки винаги пише нещо от сорта: | Цитат: | | Изображението е само с илюстративна цел. Моля, консултирайте се с описанието. | Може да изискате да ви го сменят, но разправията с куриери излиза по-скъпо от нова поръчка. И пак да повторя - за поръчката е важен кодът за поръчка на Фарнел. И друго - комисионната на Комет за въпросния чип е 2.6 евроцента - 5 ст. Ако са ви взели няколко лева отгоре е или за куриер или е друг продавач.
Правилното означение за Atmel e AT25320B-SSHL. Защото освен DIP-8, SO-8, TSSOP има и UDFN-8, XDFN-8 и VFBGA-8 варианти на същия чип. |
|
|
 |
alcatel Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Мар 27, 2015 15:06 Заглавие: |
|
|
| И аз съм съгласен с колегата по горе, по негова препоръка съм поръчвал елементи от Фарнел и от Комет, не съм имал проблеми до сега. |
|
|
 |
|