|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivanko_100 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2015 11:37 Заглавие: |
|
|
Мисля че, колегата Vektra имаше друго в на предвид в поста си, че когато купувача е леко недоволен, т.е. е заплатил малко по-висока цена, а търговеца е недоволен, защото е продал на малко по-ниска стойност.
Но в реалните сделки трябва да има такива компромиси, все пак купувачите имат леко предимство, понеже дават пари, а търговеца се "освобождава" от ненужна вещ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Апр 05, 2015 15:05 Заглавие: |
|
|
Раздела е "Купи/Продай"
За желаещите да си почешат клавиатурите да си намерят друго място и начин, моля  _________________ RemoteControls |
|
|
 |
dj_allien Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Апр 06, 2015 9:47 Заглавие: |
|
|
Привет колеги!
Много добре знам какво продавам и колко струва
Беше ми излишна станцията, а не съм искал да печеля лудите пари от нея, за това предпочетох да я дам на разумно ниска цена и да я продам бързо.
Цената беше 150лв. В другият форум е сбъркано, понеже текстът на обявата е копиран от друга стара моя обява за станция WELLER, която продавах на 200... Пропуснал съм да коригирам цената там - това е.
Станцията се продаде няколко часа след публикуване на обявата - първият колега, който ми се обади по телефона още преди да погледна отзивите във форумите спечели
Така, че благодаря на всички за отделеното време и внимание.
Поздрави! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|