|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 14, 2015 17:40 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Какво представлява този тример и какво друго ми е нужно? |
Жици, поялник и ръцете да ти растат от правилното място! Ама този форум не е за начално ограмотяване, пък и само ще вметна, че е възможно да изгориш телефона включвайки този неизвестен източник, дето му викаш МП3 и после няма да работи и микрофона, все пак той е вързан и постояннотоково към схемата на телефона. Дерзай , или се бръкни някой друг лев отгоре и си купи някой телефон със HOLD функция , тя върши точно това , което искаш, е мелодията е фиксирана , ама е по-безопасно . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nopopohash Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2015 9:41 Заглавие: |
|
|
Здравей,
Благодаря ти, но целта ми не е да си купя телефон с hold, ако беше толкова лесно - до сега да съм си го купил, но не ми е нужен телефон с hold. За това ли става въпрос: http://tpetrov.com/pictures/jpg/trh2.jpg ? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 15, 2015 10:09 Заглавие: |
|
|
Научи се с кой бутон се отговаря!
Вече ти казаха, че това НЕ Е форум за начално ограмотяване. Още от първия пост трябва да е ясно какво и защо точно искаш.
Лаладжийските форуми са на друго място, тук е специализиран, _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|