|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
laptopcenter Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 19:24 Заглавие: |
|
|
Каква реклама?
Това си е чиста антиреклама, вече всеки може да бъде прецакан според новите правила! |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 20:06 Заглавие: ... |
|
|
Не разбирам, какво толкова чудо е станало с тая нова платформа, та се вдига толкова шум?! От прочетеното от мен в сайта им, аз поне не видях нищо кой знае какво страшно! Като с всичко ново, и с новата платформа ще има няколко дни период на адаптация и толкова. Би ли обяснил къде точно е момента с прецакването на потребителя, защото аз такъв не виждам. Като махнем момента с това че отпадат рейтингите нищо друго не виждам, което да е "проблемно". А и въпросните рейтинги също не са кой знае какво. Аз като имам регистрация горе долу от самото начало, продал съм десетки, ако ли не и стотици неща през сайта им, а в същото време имам "на хартия" само 7 сделки ( вярно иначе пък отстрани пишеше 100% положителен ) та какво? Какво да направя примерно че клиента не ми "цъка оферта", а направо ми се обажда по тел-а, дава ми данни за Еконт, аз му изпращам нещата и се приключва. После просто свалям обявата и дотам. Ееее чудо голямо.... чак страница у фейса, приказки и т.н. Всяко чудо за 3 дни. Хайде със здраве и не се пали толкова. |
|
|
 |
yavkata Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 20:24 Заглавие: re |
|
|
Подкрепям bdimov, аз също се е случвало да продавам много неща по гореспоменатият начин в олх.бг (без "офериране" и т.н....) , но също мисля, че е много шум за нищо.
Гледайте позитивно на нещата и не се вторачвайте в дребните неща, живота върви с нас и без нас, та , в случая, е по-добре да е с нас!
Успех и здраве на всички!  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 21:33 Заглавие: |
|
|
Проблемите са няколко:
1. Премахнат е рейтинга, той беше важен фактор когато купуваш или продаваш продукт от сайта, една сигурност (разбира се не на 100%), че това което купуваш, ще е това което ще получиш. Най посещаваните сайтове като Ибей и Амазон имат рейтинг и потребителите се ориентират по него до колко е сериозен.
2. Премахнато е потребителското име. Много от случаите, потребителите те познават по това име. Пак за пример давам Амазон и Ебей, най-добрите сайтове за продажба, там са с юзър нейм, не с личното ти име взето от емейла ти.
3. С премахването на рейтинг, сайта дава зелена светлина на много некоректни потребители да поръчват безразборно и да не си взимат пратките, след това продавача трябва да си заплати разноските за пратката и в двете посоки. Как може такива потребители непотърсили си пратките да бъдат спрени, като няма рейтинг и не можеш да докладваш. Според ОЛХ можеш да уведомиш органите на реда, а помислихте ли си, дали МВР ще се занимава с вашата пратка за 10 лв?!?!
4,Относно функционалността на сайта, аз лично не мога да изкажа мнение, тъй като изтрих обявите си, и не съм качвала, но по мненията на други потребители, проблемите са: трудно качване на обяви, не възможност да се слагат цифри, даване на данни за местонахождение /лични данни/.
Изложих на кратко основните точки. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 21:57 Заглавие: |
|
|
Тук сме технически форум с правила. Имаме си и търговски кът, основно за компоненти, свързани с нашата работа и подобряване на обслужването на клиентите ни.
Ха сега ми обясни какво ме греят правилата на някъкъв си търговски сайт. Някой нещо да е платил и да не е получил нещо срещу парите си? Ето ти и една тема в компютърен форум http://hardwarebg.com/forum/showthread.php/256207 Та от нея разбирам че в този сайт се подвизават предимно измамници и действията им се толерират от управата на същия сайт. Вие за какво се напъвате за там? Като имате претенции ги отнесете натам.
И да ти кажа че в същия форум има търговски раздел с изисквания за достъп - брой полезни постове в тематични раздели и месеци от регистрацията. Евентуални санкции. И почти нямам спомени някой да е имал претенции за измама.
Не е като тук всеки да дойде и са се "изцвъка". И между другото доста хора, вкл. и аз нямам и няма да имам "сурат тефтер". _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
kalki Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 29, 2015 16:37 Заглавие: |
|
|
| laptopcenter написа: | Проблемите са няколко:
1. Премахнат е рейтинга, той беше важен фактор когато купуваш или продаваш продукт от сайта, една сигурност (разбира се не на 100%), че това което купуваш, ще е това което ще получиш. Най посещаваните сайтове като Ибей и Амазон имат рейтинг и потребителите се ориентират по него до колко е сериозен. |
Хора,вие не разбрахте ли,че OLX-a,eMag.bg и Bazar.bg са сайтове на Пеевски?
Какво може да направи човек като него освен да стимулира измамите?
Основната причина е да се стимулира отново бизнеса с фалшиви маратонки.В ромските махали на България се произвежда всичко,за което се сетите и маратонките бяха сериозен пробив,докато всички не проплакаха от тях.Сега хората търсят сигурност и видяха,че няма как да продължат с измамите и решиха да премахнат ник-овете и рейтинга. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 01, 2015 11:59 Заглавие: |
|
|
Хайде стига толкова. Където сте платили, там претендирайте. Или се отнесете към някой, който може да прояви желание. Тук нямаме отношение и не се явяваме заместници на арменския поп.
Тук има правила. Като например с кой бутон се отговаря. И че кошчето не е място за дискусии. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|