|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Фев 22, 2015 10:20 Заглавие: Въпрос за Cadstar 10.0. |
|
|
Здравейте,
Трябва да направя библиотека за този елемент: http://store.comet.bg/Catalogue/Product/29148/
Проблемът е в това, че трите извода на елемента представляват плоски метални пластинки, за продълговати отвори в платката (Fingerdrill), а в Cadstar 10.0 не намирам опция как да задам такъв отвор за фрезоване.
С площадките е лесно - отстъп в ляво/отстъп в дясно от центъра и петното си става "като по поръчка", но за пробиването/фрезоването на всеки такъв отвор трябва всеки път да пиша писмо, а последния път забравих да напиша такова и за всеи извод на елемента получх само по една централна дупка (извинете, отвор :-) ) ...
Желанието ми е всички данни за такъв извод на елемент да се съдържат в библиотеката на самия елемент и в платкаджийницата да могат да го четат така, както съм го задал.
Ако може. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
milmar Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 28, 2015 7:37 Заглавие: |
|
|
След дъжд качулка, но сега видях темата....
Колега, би могъл да използваш даден механичен слой за очертаване на всички фрезования и предварително да обясниш на производителя, че всичко очертано с Mechanical1 примерно е за фрезоване.
В софтуера, който ползвам аз има начин да се задава такава площадка, но за CadStar не зная, спрях да го ползвам от момента, когато взе да се инсталира под Win, т.е. повече от 10г. |
|
|
 |
al_at Опитен потребител

|
|
|
 |
Minkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Май 06, 2015 15:29 Заглавие: |
|
|
Ясно, инсталираме V.11 или по-нова.
Благодаря! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|