|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
aleksnp Нов потребител

Регистриран на: 14 Юни 2014 Мнения: 48 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Съб Май 16, 2015 11:32 Заглавие: Ресивър ONKYO TX-SV 525R без съраунд режим |
|
|
Здравейте,
Нуждая се от помощ и реших да се допитам в този форум, понеже мисля, че само тук ще получа адекватна реакция и информация.
Схемите, които имам и работя по тях съм ги качил тук - http://www.2shared.com/document/p5Wgluec/Onkyo_-_TXSV525sm.html
Има звук само от предните и то само в режим By Pass. Съраунд режима не работи. Проверил съм всички входове, тунера, крайното стъпало и предусилвателя, всичко е изправно, всички напрежения са в норма. Спрял съм до Q474 - TC9163AN, която е Function Switch, двата канала влизат, но нищо не излиза, другите два канала на предните не минават през нея. Управлявана е от микропроцесора Q701 - 78016. Не мога да разбера защо микропроцесора не я разрешава, какво не му харесва. Ще съм благодарен на всеки, който ми помогне с някаква насока.
Добавям ръководство за работа - http://www.2shared.com/document/qRACNUjP/txsv525__1_.html?
На краче 25 на процесора, няма напрежение.
Последната промяна е направена от aleksnp на Нед Май 17, 2015 15:14; мнението е било променяно общо 2 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
aleksnp Нов потребител

Регистриран на: 14 Юни 2014 Мнения: 48 Местожителство: Горна Оряховица
|
Пуснато на: Нед Май 17, 2015 7:27 Заглавие: |
|
|
Допуснал съм грешка - и четирите канала минават през Q474. Двата са за предни, ляв и десен, един за център и един за задни ляв и десен. Но излизат само двата предни при By Pass. Възможно ли е този ключ да е повреден?
Чрез замостяване на ключовете на TC9163AN, всичко излиза, не мога да разбера само дали тя е за смяна или нещо куца в управлението и. |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Май 19, 2015 19:07 Заглавие: |
|
|
| Здравей , може да провериш какво става на шините за управление , при превключване на режимите с осцилоскоп . Дали има активност по тях , и в какво състояние остават |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|