| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
lusi blazev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2015 15:25 Заглавие: Grundig SC303 и MID на Astra G |
|
|
Касетофона си работи, при мен на масата с дисплей от Корса, няма проблеми. Въпросът ми е , този модел касетофон, има ли възможност да се превключва за 10 знаков дисплей ? Както е при CAR 300 примерно, с натискане и задържане на 4 и 6 и вкл.
Другото е, че дисплея на въпросната Астра е MID, а не TID. _________________ http://eltehnoaudiodiy.blogspot.com/ |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
palermo Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2015 16:48 Заглавие: Re: Grundig SC303 и MID на Astra G |
|
|
Изключваш го.Задържаш 4 и 6 заедно и тогава пускаш радиото без да пускаш бутоните 4 и 6.След няколко секунди почва да сменя DISPLAY 8
DISPLAY 10 и ги отпускаш като дойде желания номер. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Юни 04, 2015 17:55 Заглавие: |
|
|
Колега, знам я процедурата, въпросът е дали моделът SC303 GRUNDIG, я поддържа тази функция ?
Както писах, имам дисплей от Корса, 8 знаков. С него работи. Имам и модел CAR300, който също работи и при него процедурата по смяна на вида дисплей, се изпълнява. Затова питам за този дали я поддържа. _________________ http://eltehnoaudiodiy.blogspot.com/ |
|
|
 |

|
|
|
 |
tsuko Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2015 14:24 Заглавие: |
|
|
| Щом номера с бутони 4 и 6 или с бутони 5 и 3 не става най вероятно няма да я има тази опция заложена от производителят.Все пак е и по старичък.Мисля че и в sc202 тази функция не се поддържа. |
|
|
 |
|