| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
electrician Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 15:50 Заглавие: телевизор Watson FA 3631 T не работи! Моля помагайте :) |
|
|
Здравейте, телевизора ми спря да работи. Като се пусне от бутоните отпред (че забравих дистанционното в бабини ) тръгва, но само се чува,че тръгва има само черен екран и долу лампичката за standby не свети нито зелено нито червено. Ако някои може да ми даде съвети ще съм му благодарен . Благодаря предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 15:53 Заглавие: |
|
|
| Намери му схемата и измери напреженията в контролните точки. После виж дали са като на схемата. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 17:00 Заглавие: |
|
|
Тъкмо го пуснах пропуснах да спомена има звук,но няма картина и standby -я му светна. Кондензатори или нещо с подгряването на кинескопа?Дано не е ТХО-то само.
Последната промяна е направена от electrician на Пон Юни 22, 2015 17:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 17:05 Заглавие: |
|
|
Съгласен съм Филипов, но TV-то е старо и няма смисъл да го нося на сервиз след като ремонта ще надхвърли цената на телевизора.Ако мога да се справя със собствени сили би било добре, ако ли не отива на тавана за спомен на внуците . |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 22, 2015 21:36 Заглавие: |
|
|
http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=28387
Ако не му таковаш таковата с некомпетентното си ровичкане би могло да минеш в нормален сервиз за 25-30 лв. Телевизорчето е прилично, след години ще ги търсите, ама няма да ги има.
Оставям темата още малко отключена за да напишеш от кое село си.
В този форум има правила. В кошчето не се водят дискусии, а само се коригира темата според тях. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
|