| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Пон Юни 29, 2015 18:55 Заглавие: Дефектирала планка управелние на SAECO VIENNA |
|
|
Здравейте, след доста години вярна служба кафемашината ми отказа. Саеко Виенна, при включване започва едно непрекъснато щракане на клапата за дозатора на кафето. Светодиодите едвам мъждукат, премигват във неопределена последователност. Въпроса ми е следния, бихте ли ме насочили към колега който може да ремонтира платката за управление. Силовата част е здрава, проверил съм всичко но опирам до процесора. Чувам, по-точно чета че има човек в Казанлък който ги оправя. Някакви координати или насоки са добре дошли.
Благодаря, Бъдете Здрави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vesko_tv Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2015 7:28 Заглавие: |
|
|
| Ако кажеш от къде си може и да ти се помогне,другия вариат е да си видиш къде е гаранционния сервиз. |
|
|
 |
nikigada Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2015 10:02 Заглавие: |
|
|
Гаранционен сервиз няма, няма и внос на резервни части за тях защото са доста стари - звънях в ЖанСервиз. От Стамболийски съм.
Благодаря! |
|
|
 |
kabel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 30, 2015 11:22 Заглавие: |
|
|
| Правилно са ти казали за Казанлък.Човека се казва Иван и сменя оригиналния процесор с Атмега след което машината става вечна.Тел ще ти го пратя довечера но лично. |
|
|
 |
|