| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2015 18:11 Заглавие: Купувам ремък за видеокамера |
|
|
Търся да закупя нов ремък за видеокамера JVC МОДЕЛ GR-D640E.
Не мога да го намеря никъде по магазините,за това се обръщам към Вас ако можете да ми помогнете или ми кажете къде може да го имат.
Реални снимки с размерите на ремъка може да видите ето тука http://www.album.bg/bobivelkov12/albums/
Сервизното описание може да го видите ето тука http://elektrotanya.com/jvc_gr-d640e_d645e_d650e.zip/download.html
Ще очаквам предложения и мнения на лични съобщения.
Ще съм Ви много благодарен за помощта !!!!!!!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2015 19:55 Заглавие: ... |
|
|
| Защо не се разходиш до Роял, централния им на Г.М.Димитров бл.60 ( или поне да им се обадиш ) и не ги питаш дали имат. Поддържат JVC гаранционно, ремонтират и камери постоянно. Може там да ти намерят. Ако ходиш, търси Боби ( Богдан ), това е човека който се занимава с камерите, и управител на сервиза. |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2015 20:46 Заглавие: Re: ... |
|
|
| За този сервиз не знаех !!!! Утре ще им се обадя,да но ми помогнат.Много ми трябва този ремък. |
|
|
 |
bdimov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 14, 2015 23:27 Заглавие: ... |
|
|
| Учудвам се че не си знаел?! РоялЕлектроникс поддържат сигурно над половината гаранционна техника ( черна и бяла ) на Технополис. По едно време бяха стигнали до 76 сервиза в цялата страна, като някои от тях си бяха лично техни, други бяха фирми подизпълнители ( главно по малките градове ). |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2015 20:26 Заглавие: Re: ... |
|
|
Здравей те!!!
Ходих до "Роял електроник" и те не могат да ми помогнат.Гледаха сервизното описание и не могат да разберат модела ремък.Бяха много учудени.
Занесох им камерата и стария ремък,но за съжаление не могат за момента да ми помогнат.Ако има напредък ще ми се обадят.
Може ли да ми кажете друго място кадето могат да ми помогнат???? |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Юли 01, 2015 22:04 Заглавие: |
|
|
Велков, сгъни ремъка на две и измери дължината ( тоест мериш половината обиколка), измери и сечението и го постни тук в темата. Да не мислиш, че JVC печатат ремъци! Имам разни остатъци, може да се изрови нещо. Сгъни ремъка на две и измери дължината ( всъщност мериш половината от обиколката му), после измери сечението му и постни тук резултатите. Някой от колегите може да намери нещо подходящо. Потърси и в магазините за части, но не питай за "ремък за камера еди каква си", а носи оригинала със себе си. А, и от де този навик да насичаш думите???? За пример- "Здравей те" и "да но" Във Варна пък навсякъде се чува "Чао ви" или "Чао ти", "мерси ти", "мерси ви" и още в тоя смисъл! Ма много е смешно бе! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
|