|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 15, 2004 6:27 Заглавие: Кодове на SMD компоненти |
|
|
Някой може ли да ми каже ,или да ме насочи къде да търся 2 елемента
корпуса им е SOT89 а маркировките AY и P6 предполага се ,че са Тайвански или въобще азиатски но не намерих свестен сайт за търсенето на такива -всички които пробвах покриват най вече европейски елементи. Прерових Toshiba ,но нищо не пасва,пък има още стотици жълти производители-помогнете!! Впрочем елементите са от тайвански тестер за LAN кабели. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jijo Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Май 31, 2004 20:54 Заглавие: |
|
|
Здравей,незнам дали ще ти помогне но виж на http://www.marsport.demon.co.uk/smd/mainframe.htm
До сега каквото съм потърсил за SMD означение съм го намерил там. _________________ "В началото беше тъмно и тихо....." |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 01, 2004 4:19 Заглавие: за SMD |
|
|
| Благодаря ,само че явно не ти се е случвало да търсиш жълтъшки нещица -всички тези европейски сайтове ги знам нищо няма по тях. От Тошиба изтеглих една таблица с транзистори -SMD 6 крака по двойки най-малко 100 вида свят да ти се завие от разновидности-ходи та ги индентифицирай по маркировката! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|