Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Помощ за FORD 2014

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bobikan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Костенец

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:03    Заглавие: Помощ за FORD 2014 Отговорете с цитат

Донесоха ми за ремонт касетофон FORD 2014 , който не допускаше да му се въведе кода и аз реших да му презапиша паметта.Изтеглих от интернет дъмр за номер 91FB-18K876-DA пр-р NEC N76008JC017 , памет 7002 и когато започнах да презаписвам ми даваше грешка и запълни паметта навсякъде с " F ".Програматора ми е " Oringe 3 ".Някой може ли да ми каже как да програмирам тази памет.Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:20    Заглавие: Отговорете с цитат

Аз работя с ORANGE 2 и нямам никакви проблеми с тази памет
jonybravo
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте!
На скоро имах същия проблем.Аз ползвам ORANGE 2. Пробвай да смениш всичката информация в паметта освен тези битове съдържащи кода.Може да ви прозвучи странно но програматора не ще да го презапише по друг начин. Относно кода пробвай с калкулатор.
УСПЕХ! Wink
Върнете се в началото
Boiko
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София-Люлин 8 зад Билла 0888 491 426

МнениеПуснато на: Съб Юни 11, 2005 18:58    Заглавие: Re: Помощ за FORD 2014 Отговорете с цитат

bobikan написа:
Донесоха ми за ремонт касетофон FORD 2014 , който не допускаше да му се въведе кода и аз реших да му презапиша паметта.Изтеглих от интернет дъмр за номер 91FB-18K876-DA пр-р NEC N76008JC017 , памет 7002 и когато започнах да презаписвам ми даваше грешка и запълни паметта навсякъде с " F ".Програматора ми е " Oringe 3 ".Някой може ли да ми каже как да програмирам тази памет.Благодаря.

Провери в директория HPL дали имаш файл 9306.hpl.Ако е налице, зареди от менюто FORD 7002MN.В цокъл MW не би трябвало да имаш проблеми.Последната версия на софта за Orange e V1.14.Ако си запазил оригиналния дъмп/което е правило/ качи го да го разгледаме и нулирам брояча на грешките.
Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Нед Юни 12, 2005 12:49    Заглавие: Отговорете с цитат

След като е блокиран калкулатор няма да ти свърши работа !!Дръпни си от тук каквото трябва!! Very Happy http://www.ustaf.cz/electro/radio/bins1/audio1.html
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
plamen petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Шумен

МнениеПуснато на: Нед Юни 12, 2005 17:50    Заглавие: Отговорете с цитат

сложи си една 9346 и не си губи времето .Запиши на пьрвите четири символа FF FF и даваи без код.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bobikan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Костенец

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 9:04    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвах с повече от 5 дъмпа и ефекта е същия.Мисля да пробвам с 93С46 и ще пиша за резултата. [email protected][url]
Върнете се в началото
dimitar_cher
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Пон Юни 13, 2005 21:01    Заглавие: Отговорете с цитат

пробвай с различни производители на 9346 тези които ги продават в магазините на Комет фордовия процесор не ги харесва ако имаш проблеми с дъмпа ще ти изпратя 9346 на атмел не стават за форд
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети