| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
4avo56 Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2015 18:48 Заглавие: Помощ за резистори и диоди! В магазина нямали такива! MB W20 |
|
|
| Вземи махни частите,правени за мерцедес и сложи някакви по 2 стотинки!По скоро обърни внимание на полупроводниците и спойките. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Окт 20, 2015 21:33 Заглавие: |
|
|
Защо в тази объркана държава всеки се занимава с това,което най не може.....или иска да докаже на аверите че сам си е оправил Бенца и ,че разбира от всичко. .. _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
chavdar68 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Окт 21, 2015 8:33 Заглавие: Re: ?!?! |
|
|
Не да доказва бе Тишо .....
| maneken написа: | Питам колко е стойността, защото съм тъп като задник и искам да сменя това, защото съм тъп!
Приемете, че просто ми се занимава ....... |
|
|
|
 |
ikarlo Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Окт 23, 2015 21:31 Заглавие: Re: Помощ за резистори и диоди! В магазина нямали такива! MB |
|
|
| maneken написа: | ... Пробвах с друга помпа която заключва и отключва,но компютъра чете чипа на помпата и като не е същата не пали колата. ...
|
"Компютъра" в случая е един модул, наречен "комфорт" (ПП на която има релета) и не "чете" чип във помпата. Най вероятно е изпробвана подобна помпа, на която не съвпадат изводите и сигналите се объркват. |
|
|
 |
nepamami Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Ное 05, 2015 17:11 Заглавие: |
|
|
Щом е имало вода,вероятно е текъл малко по-голям ток. Повтарям се, че
от температурата се променят цветовете на резисторите |
|