| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2016 11:41 Заглавие: * Търся PA0016 - намерена |
|
|
Въпросното чипче PA0016 е от усилвател Pioneer - в крайното стъпало между базите и задава тока на покой.
Светла чака доставка, на Елимекс бройката не е читава. Имам и здрав канал, всичко е на цокли и мога да пробвам. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж
Последната промяна е направена от Филипов на Съб Мар 05, 2016 13:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dodov Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2016 22:22 Заглавие: |
|
|
Проверил съм, само че горе ляво на eshop.bg ми излиза и друга цена 41,89 При Кацарски същото е било под 20 лв, но нямат бройка. При Светла също очаквам <20. С куриери още ще се вдигне. Все пак ремонта не може да е съизмерим с цената на цялото изделие. Като няма друго утре ще им врътна телефон, може и да се разберем. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
kalki Опитен потребител

|
|
|
 |
Yassen Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2016 23:35 Заглавие: |
|
|
В ибей ТУК за 5.30 долара, около 10 лв с безплатна доставка. Мога да съдействам и да го поръчам, но ще дойде за 20 тина дни. _________________ Младото поколение трябва да възроди Българската електроника |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Мар 01, 2016 23:43 Заглавие: |
|
|
Благодаря, ще разгледам. Макар че по схемата са нарисувани като два усилватела вътре. Ще сравня по здравото.
Макар че двата транзистора ми мязат на токова защита и може да се икономисат. а другото ми се струва много просто. А схемата е двойнодиференциална с 2 драйвера. Навремето се мъчих с ТНТМ с нещо такова Проект-79 и имаше проблем със стабилизацията на тока на покой.
Ако му спестя на клиента 20 лв ще е доволен. Макар че и най-простото с 3 диода последователно между базите също ще работи.
Edit: На мерене няма нищо общо с картинката. Поне няма късо между 2-13 6-9, както и 100 ома между 8-9 10-11 11-12 13-14 - там има килооми и преходи. Може и тази заменка да стане за някое конкретно място.
Засега ще се възползвам от дадения ми на лично контакт от Лом. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
kalki Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2016 16:50 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Макар че и най-простото с 3 диода последователно между базите също ще работи. |
И тази идея е приложена . Аз съм използвал схемата от първият линк.
http://www.dtforum.info/index.php?topic=29996.0 |
|
|
 |

|
|
|
 |
|