|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Crackhead Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Фев 02, 2016 20:54 Заглавие: Продавам части за декове, двигатели, 12' говорители и т.н. |
|
|
Продавам най-различни неща.
UP !
ДОБАВЕНИ:
Стъпкови мотори Epson EM402 И EM100. Биполярни. -10лв за двата.
Релета 12V 70A за Lancia Delta Integralle И другите съвместими
модели- 10лв/бр. Влезте в някой сайт и ако изобщо намерите такива оригинални, вижте им цените
Единичната е с около 80% ресурс, а двойната ще иска малко шлайфане- на около 60% е. Другите две са изтриващи и са като нови. 25лв за всички.
Диоди 1N3901. "fast recovery" 200V, 20A Напълно изправни, давам ги с радиаторите. 2лв/бр.
Транзистори SU169, SU179, TESLA KU601, KU607, KD503, KD617. Оригинални, работещи. Заради правилата- 1лв (трябва да има обявена цена), реално- по договаряне.
Триаци или тиристори. Не помня точно. SEMIKRON SKT 24/02C, T122-25-1-2, T122-25-2-2, T122-20-1-2, T122-25-4-2, T-98-IIA-6-4-1 (не се чете). Заради правилата- 1лв (трябва да има обявена цена), реално- по договаряне.
Приемам предложения.
Два ВКШ3013А. Единия работи. Има съвсем малко скъсано на конуса. Отлепена е гофрата в края и е лепнат с тиксо. Трябва малко лепило. Другия го готвех за пренавиване, но не остана време. И двата са с кобалтови магнити и са произведени 66та година.
Цена за здравия- 25лв а за ройнатия- 20лв. Взимани са за 90лв. Единия го ройнах понеже стържеше леко. Трябвало е просто да центровам магнита, ама кой да се сети... Който желае, може да си го залепи.
Механични клавиатури на части. Имат хубави бутони. За това ги и пазех, но няма да ми трябват. Цени- 10лв/бр.
Големи стрелкови измервателни уреди. По спомен са нови. 6лв/бр.
Различни лупи и оптични прибори. Не знам кое за какво е било. Приемам оферти.
Малко трифазно моторче Елпром Ловеч АТЕ45М/4. 380/220V. Работи при свръзване звезда и триъгълник. Доколкото знам работи, не е ползван отдавна. 10лв.
Мотори за декове и друга техника:
mabuchi eg-510ed-9b2 9v 2400 ccw - 15лв
sankyo vfa2l62 81226-a -20лв
matsushita mhi-5r9ce dec74nb 35лв
matsushita mmi-6slk -20лв
mabuchi rf-510t -10лв/бр
fujiya dml-148u-51 -20лв
mabuchi rf-500t-14430 -15лв
sankyo df209r01 -30лв
matsushita mmn-6p2rkna -30лв
matsushita mmn06c2res -20лв
matsushita mmn-6p2rk -25лв
за тези цени не намирам:
mitsumi me8e-4sc r14-5280
12v 5572555 81212-b
matsushita mdn-7r2
sankyo e9nr2 70706-b
Цените на всички мотори са съобразени със състоянието и реалната стойност ВТОРА УПОТРЕБА. Тези които са по 30лв са в състояние като нови, заедно с ремъчните шайби. По сайтовете за техника, втора ръка са по над 24$.
Приемам оферти разбира се.
Имам и ролки, копчета, зъбчатки, кристали и какви ли не други работи. 2-15лв/бр.
Имам и излишни крачета за техника. По 5лв на комплект, като единия е само от 3 а другия от 2. Цените съответно са на половина.
Продавам и една батерия и един корпус на батерия от винтоверт Einhell 18v. Батерията е в лошо състояние е, бих казал за рециклиране. 10лв.
Два мотора са за чистачки и ел. стъкла на Volkswagen. Стават на golf MkIII, vento, jetta и другите подобни от това поколение. Работят отлично. На този за стъклата е наличен и капака, просто трябва да го намеря. Изгоря контролера. На този за чистачките е свалян капака за да опитам да оправя тръбичката за водата. Продавам ги като резервни или за някакъв проект. И двата са изключително мощни с огромен въртящ момент за размера си. Стават за някакъв проект. 15лв/бр.
Цените търпят малък коментар.
Намират се в гр.Рудозем.
За контакт: ЛС или 0877211105.

Последната промяна е направена от Crackhead на Сря Мар 02, 2016 16:16; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ham2 Опитен потребител

Регистриран на: 30 Окт 2008 Мнения: 205 Местожителство: Плевен/Пловдив
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 8:30 Заглавие: Re: Продавам части за декове, двигатели, 12' говорители и т. |
|
|
А бе хора има форум "Сандъците".Там е мястото,Обърнахте го на битак ,като пример Пловдивския в неделя.
За сведения мотори 12V и 9V Mabuchi и Sankyo са на цена м/у 3 и 5 лв макс.НОВИ.
Твоята "стока"е за подарък.
П.П.Моля модераторите да трият подобни обяви.Те ЗАГРОЗЯВАТ хубавия форум |
|
|
 |
vektra Опитен потребител

Регистриран на: 16 Окт 2006 Мнения: 1068 Местожителство: КУЛА skype: malin_66
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 10:11 Заглавие: Продавам части за декове, двигатели, 12' говорители и т.н. |
|
|
А бе хора, за лични виждания и мнения си има лични съобщения.
После да не се наложи по-скъпите уреди да си ги предлагате само на аукциони.
За сведение, по Правило цени не се коментират.
Всеки сам ще си определи дали му изнася, ако не - си подминава.
След като не са нарушени Правила, темата не би трябвало да се премахва(архивира). Ако ли са нарушени - моля.
Триенето е САМАТА глупост.
Уважавайте усилието и Труда на останалите, за да е Уважен и Вашият. _________________ 0889635863 , 0895110091 , 0877419867
Последната промяна е направена от vektra на Сря Фев 03, 2016 12:07; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 10:49 Заглавие: |
|
|
Търговският раздел е за участниците във форума, а това са тези с полезни мнения в тематичните раздели. И форумът определено няма да заприлича на битак.
Сещайте се. Защото всичките ви мнения са само в този раздел _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
tonovd Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 13:14 Заглавие: |
|
|
| Лично аз винаги помагам на колеги търсещи съвет в раздела за Ремонти в областта в която аз се занимавам. От две три години всички ходим в Русия и тук освен за някоя глупост никой не търси помощ! Въздържам се от показване на моя битак поради тази причина! Всичко се променя. Филипов - не е тук мястото, но да те питам - Преди при наличие на ЛС получавах имейл, след това стана спам, сега вече нищо! |
|
|
 |
vektra Опитен потребител

Регистриран на: 16 Окт 2006 Мнения: 1068 Местожителство: КУЛА skype: malin_66
|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 13:23 Заглавие: |
|
|
"Търговският раздел е за участниците във форума, а това са тези с полезни мнения в тематичните раздели...."
Признавам си, - има Голяма истина в това. Нищо лично.
Нямам въпроси, но ми е интересно, как се третират участниците с полезни мнения в настоящият раздел.
Ако на някой му се струва че разполага с "битак" верно си има и подходящ сайт с подобна или беше същата абреавиатура. Нищо лично. _________________ 0889635863 , 0895110091 , 0877419867 |
|
|
 |
val123 Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Фев 03, 2016 22:30 Заглавие: |
|
|
А бре хора ,защо така!
Защо, спамите темата на Човека и нападате лошо!
Между впрочем, и аз правя така,за което учтиво се извинявам на модератора !
Но забележете ,това си е половин раб. ден ,снимки ,презент ,колкото е възможно ,всичко! (браво Симеоне ,какви нерви, какъв хъс) !
Познавам продавача задочно ,а той е коректен млад човек с потенциал!
Еми , какво пък,продава си човека ,трябват му пари!
Дали от битак, сандъци ,от ръка на ръка , и т. н.форуми ,какво ги бърка хората,стига да си намерят някакъв чарк,за да си направят нещото!
Нали ,затова са тия форуми ,и си има и правила и ограничения,който м/у впрочем масово не спазваме ... |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Фев 05, 2016 14:45 Заглавие: |
|
|
Еми колеги, тези моторчета и всичко друго което съм взел, платил съм над три пъти цената за която го продавам. Или иначе казано, на реалната цена. Тя беше 160лв за ремъците, 2-3 моторчета, няколко глави и куп водещи колела и т.н. В първия пост съм го писал по-обобщено. Другото също е купувано. А и тези неща са свързани с електрониката. Нали ?
Говорители, магнити за тях, стрелкови уреди и т.н. все са правени за някаква техника работеща с електричество.
Нали това е "Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация" ?
Ремъците ако ги видите в един друг сайт, надали ще ги намерите за под 8$ парчето. А тези които имам са чисто нови, напълно оригинални !
Лично аз по едно време търсех мотори от ел. стъкла заради мощността им и червячната предавка, но вече не ми трябват.
Трябват ми пари. Ако вие очаквате подаръци, съжалявам, не съм аз човека. Ако бях някой заможен тарикат, ок, ама не съм. Живея в градче на майната си, и опитвам някак да си върна поне малка част от прахосаните пари. Казвам прахосани, защото дадох огромни суми за неща които няма да ми трябват, понеже се оттеглям от електрониката за сега.
В "един сайт" ако си направите труда да потърсите такива двигателчета, ще видите че оригиналните изобщо не са 3-5лв. За толкова може да намерите ремъчната шайба примерно.
Щом искате да свалят обявата ми, ок, няма проблем. Заяждайте си се колкото искате. То си е в кръвта на селянина. Някой като има нещо или опитва да изкара някой лев, веднага трябва да се оплюе. Както виждате, нищо не съм казал за някои хора които внасят боклуци събирани от кошовете по европа и ги продават на цени като за нови. Или така наречения "нов внос". Много малко са търговците които не правят така, но няма да споменавам имена. Аз продавам резервни части, а не хорските боклуци. Моля да ме извините. Лек ден.
Последната промяна е направена от Crackhead на Сря Мар 02, 2016 16:17; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Мар 02, 2016 13:29 Заглавие: |
|
|
| Ъп с леки корекции ! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Май 06, 2016 20:53 Заглавие: |
|
|
Ъп.
Приемам предложения и коментари на цените. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|