|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Чет Фев 18, 2016 2:41 Заглавие: Забиващ Uni-T 81b |
|
|
Привет,
въпросния скоп/мултиметър ми изпадна и беше интересна играчка отначало, но в последствие нещо започна да прави мизерии - започна да забива, да не минава авто-теста и да трябва да се рестартира многократно. Взимал съм го от човек, поради което гаранция йок, писах на Uni-t, те ми пратиха схемата, но като това ми е единственият сносен уред за мерене, няма как да го оправя сам.
Има ли някой тук, който се е занимавал с тия осцилоскопи и би могъл да го погледне и отремонтира? Бих предположил (и бих се надявал също) да е проблем със захранването, а не с някоя от ИС-овете или еепрома. Ако не, някой може ли да ми предложи сервиз, където да го погледнат (в софийско) и евентулно поправят? В КСП пасуваха и отказаха дори да го погледнат, та за да не си губя времето да обикалям от врата на врата, питам дали някой знае някого или някъде, където може да бъде оправен.
Благодаря предварително!
Поздрави,
Влад _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
vlex Нов потребител

Регистриран на: 10 Апр 2005 Мнения: 30 Местожителство: Нейде по земята...
|
Пуснато на: Пон Апр 04, 2016 0:28 Заглавие: |
|
|
Никой ли не може да помогне? _________________ Ut desint vires, tamen est laudanda voluntas!
(И силите да липсват, желанието е за похвала!)
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|