|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
krig Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2016 12:21 Заглавие: Logitech Z 906 , не се включва ! |
|
|
Здравейте имам Logitech Z906 активни колони за домашно кино проблемът е , че един ден просто не искаха да се включат . разглобил съм ги радиатора на платката излъчва топлина ,след малко ще кача снимки на платката , ако може да ми помогнете с някакви идеи какво е станало и какво мога да проверя .
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2016 16:33 Заглавие: |
|
|
Какво е станало - повредили са се. Вероятно поради наличието на много ушна кал и недочуване.
Тук е технически форум и се дават напътствия след резултати от измервания. И понеже явно не знаеш откъде върви тока - занеси ги в сервиз докато не си ги доскапал още. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
krig Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Апр 20, 2016 22:54 Заглавие: |
|
|
| Хаха колко си забавен , никога не съм ги увеличавал над 30 процента ползвам ги само за гледане на филми , коментари като твоя не ми трябват , питам ако някой се е сблъсквал с такъв проблем да ми каже какво е направил или за съвети какво мога да проверя с мултиметър ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|