|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Techmaniac Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Май 07, 2016 15:25 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | А да пуснеш траф на 100килоХерца при условие че е изчислен за 40 килоХерца си е чиста загуба. |
Tрафа в АТХ полумост освен за честота е изчислен за напрежение в/у първичната от ~150V ако без промяна се включи в мост напрежението в/у първичната ще бъде 310В затова / така мисля / славчоком е решил че трябва да се вдигне честотата 2 пъти и формулата показва същото.
| Цитат: | | Ако има въпроси по импулсните - смело питайте, Само не пишете неща, които заблуждават начинаещите колеги | - малко по скромно в теми относно импулсните, в които участват милмар и/или отбелязаните в първия ми пост гигант и тирекс просто обяснете заблуждаващите неща без да ви питат ще е по добре за всички . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Май 07, 2016 20:57 Заглавие: |
|
|
| Да точно това ми беше идеята тогава, като вдигна два пъти честотата броя на навивките трябва да се запази. Ниската честота 35-50 kHz в ATX предполагам е избрана заради по-бавните биполярни ключови транзистори. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|