| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 23, 2016 19:07 Заглавие: Търся детайла от снимките (за диввн) |
|
|
Това нещо е част от механизма за разгъване на един диван. Търся два броя от детайла. Виждал ли е някой някъде да се продават тези неща или пък приемам и идеи за изработването им. На снимките има размери в милиметри, лагерите са 608ZZ.
Ясно е че тези дивотии не кореспондират с тематиката на форума, но от два месеца не мога да реша проблема. А да бракувам дивана заради тези двете клечки ми се струва неразумно.... _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2016 0:04 Заглавие: |
|
|
| Лагерите си имат номер. Ако проблема е в тях. Другото е една метална тръба църваш между тях със це-ото |
|
|
 |
shri Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2016 9:28 Заглавие: |
|
|
Може да се изработи от дебел стъклотекстолит. Шлосер ти прави отворите за лагерите. Ако не е задължително, да е с кръгъл профил в краищата става за 5-10мин. работа. Даже и от здраво дърво може би става, дъб на пример. Него можеш и сам да си го пилиш и заобляш. Не зная каква тежест носи този детаил. Но ако не е голяма, не е задължително да е железен. Само пласмаса, не е удачно. Защото старее и губи якостни свойства с времето. А хубавия дъб и червеи не го ядат и като го импрегнираш. _________________ Денят е прекрасен забеляза ли го!!!
[email protected] |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2016 10:32 Заглавие: |
|
|
Писал съм какви са лагерите. Проблемът е, че леглата им са потрошени. Ясно че може да се изработи от полиамид, поликарбонат, стъклотекстолит, метал и от какво ли не още. От дърво няма да стане, освен може би от желязно дърво, което няма от де да намеря, а и то май на ръка не се обработва. Два месеца вече чакам да ми ги изработят тия неща, но за два броя хората не си зарязват другата работа. Колеги от РЕНО форума и от САНДЪЦИТЕ дадоха линкове към вносители на мебелен обков и съм писал, да видим какво ще излезе от там. Благодаря за включването! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
dyp7 Активен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 24, 2016 12:46 Заглавие: |
|
|
dyp7 , благодаря за конкретната информация! Синът ми в момента отиде да купи такива люлки с малко по-голям размер- около 25030 мм. което мисля че няма да е проблем. Говорих с човек от АВЛОН, той ми каза че посочения от теб неханизъм, който е и много близък по размери до моя е за бебешко легло! Вероятно и това е причината да се потрошат.
Мисля, че проблемът е решен, благодаря на всички, които се включиха! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|