Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Daewoo DMQ 2059

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Botswana,Gaborone

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:28    Заглавие: Daewoo DMQ 2059 Отговорете с цитат

Този модел ползва ТА 8701 за МЧУ и регулиране на звука. Проблема е че аз сменям тази схема за 2 път, а преди мен някоъ друг също два пъти. Звука става много слаб и не се регулира. След замяна при мен се върна след окло 2 месеца, според клиента и преди не е изкарвал повече. Моля за идеи! Crying or Very sad
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
kaloyan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

това е доста често явление за тази схема.слагаш двустандартно УПЧЗ или цяла платка звук от търново и забравяш за проблема.
Върнете се в началото
fishev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Перник

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:43    Заглавие: Отговорете с цитат

Някъде по форума имаше тема със някаква руска доработка потърси със търсачката Успех
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
bai_tishan
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Велико Търново

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:52    Заглавие: Отговорете с цитат

На нас ни е лесно с руските машини-части бол но на г-н Йорданов в Botswana ще му е малко трудно Laughing
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 21:53    Заглавие: Отговорете с цитат

[Варианта Търново отпада, защото съм в Габороне, ще потърся руската , благодаря на двамата за отзива!
Върнете се в началото
wesko dilow
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: гр.Враца

МнениеПуснато на: Вто Юни 14, 2005 22:19    Заглавие: DAEWOO DMQ2059 Отговорете с цитат

Може би загрява повече,защото е затворена в метален екран,а в Ботсвана е топло и от там и дефекта.Иаз съм я сменявал 2 пъти в едит тв. за същото време.Колега Йорданов,доста си ми далече да ти подаря един чип.Може би някое МЧУ с LA7530 ще свърши работа.Успех!
Върнете се в началото
Yordanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Юни 15, 2005 22:38    Заглавие: Re: DAEWOO DMQ2059 Отговорете с цитат

wesko dilow написа:
Може би загрява повече,защото е затворена в метален екран,а в Ботсвана е топло и от там и дефекта.Иаз съм я сменявал 2 пъти в едит тв. за същото време.Колега Йорданов,доста си ми далече да ти подаря един чип.Може би някое МЧУ с LA7530 ще свърши работа.Успех!

Веско , не ми се вярва да е от прегряване, тук сега е студения период, а и на този ТВ МЧУ то е отворено! Но идеята ми е ясна и ще търся решение с друга схема . Благодря!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети