|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Roidin Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 08, 2016 17:01 Заглавие: Daewoo PDP-32F1T031 тъмен екран- има звук |
|
|
Daewoo DPP-32F1T031 шаси SP900PF ,тъмен екран- има звук. С уговорката, че въпросът ми е отправен към онази потенциална особа,която по случайност си е имала работа с това шаси, моля останалите да не бъдат придерчиви към липсата на достатъчна информация! Проблема-имам 15 волта вместо 18 волта на буксата на кабела свързващ Zsus с Ysus. Доколкото кадърно проследих -това U си идва от 15 волтов интегрален стабилизатор -Ysus, като се обработва и в Zsus.Как се формират тези 18 волта? Освен това,при включен същият този кабел,захранването се товари и издава хармонични звуци, без промяна на Va и Vs. DSPU-J706A в автономен и работен режим е добре. Надявам се,че не съм бил много неясен.
Последната промяна е направена от Roidin на Нед Юли 10, 2016 17:00; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
palermo Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Юли 09, 2016 16:16 Заглавие: Daewoo DPP-32F1T031 тъмен екран- има звук |
|
|
Схемата на захранването и мануала ги имам в компа,но явно ги разчитам, както дявола чете евангелието, та не намирам отговора на въпроса си.Явно съм вдигнал твърде високо летвата на възможностите и предизвикателствата,имайки предвид нивото ми по английски.  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Юли 10, 2016 16:41 Заглавие: Daewoo DPP-32F1T031 тъмен екран- има звук |
|
|
Още едно питане за чипове SMD IC- 8 pin - 34H747 ; 70H734, за които, по начина по който търсих в нета, не намирам необходимата ми информация .
ВЕРНИЯТ МОДЕЛ: Daewoo PDP,Моля за извинение!!!!!  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|