|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shanko Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2016 12:58 Заглавие: Продавам висок клас тонколони |
|
|
Eltax Linear Response 6.5
Аudiophile edition ,Made in Denmark
Music Power - 150 Watt ,Sinus Power - 100 Watt
Frequency Range - 40-22.000 Hz
91db,Impendence 4-8 Ohm
89 х 31 х 25 см
Възможност за пълнене с пясък,според индивидуални
звукови предпочитания
/ Не изпращам по куриер /
750 лв,
София,тел.0898642114

Последната промяна е направена от shanko на Пет Юли 22, 2016 20:25; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2016 17:05 Заглавие: |
|
|
| Явно не са толкова висок клас , щом в ибей едвам достигат цена между 30 и 48 паунда . Общо взето използват дървенията като сменяват и добавят говорители . Изобщо има ли тон-колони от "висок клас" със 6" говорители ? |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юли 21, 2016 18:02 Заглавие: |
|
|
Висок клас = High End
| Цитат: | | Да и сам термин — Hi-End! Высокий конец! Конец чему? Нашим кошелькам? Как бы звук некоторых аппаратов этой категории ни был хорош, все равно явственно слышно, что звучит электроника, а не натуральные голоса и инструменты. Если серьезно, то в отличие от термина High Fidelity, относящегося к качеству звучания, «Hi-End» относится к маркетингу и означает аппаратуру верхнего конца ценовой шкалы. Аналогично существует и Low End — аппараты низшей цены. Поэтому неправильно называть Hi-Endом превосходно звучащую аппаратуру, но недорогую. |
По народному - безбожна скъпотия. Което въобще не означава качествено, а само безбожно скъпо. Като кабели по няколко хиляди. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2016 13:35 Заглавие: |
|
|
Привет Съгласих се "Продавам нисък клас тонколонки,струващи стотина лева,на баснословната цена 750 лв.поради маркетинговия ефект .Препоръчвам на всички да купуват от e-bay и както виждате - тези двулентови колони са от мукава, с 5-6 говорителя определяйки "сравнението" "висок клас = hi-end" за едно и също...
Без лоши чувста :А.Йорданов
"За Бога братя,не купувайте!"
Д.Попов |
|
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2016 17:06 Заглавие: |
|
|
| Г-н Йорданов,извинявам се,че вземам отношение,с аудио се занимавам от дълги години и са ми много ясни нещата.Не се обиждайте,писали сте,че тези шест инчови колони издържат 100вата СИНУСНА мощност.Тествал съм тези говорители (мидбасите) с филтър от втори ред,пикова от 80вата е рисковия предел,при 100вата синус ще им хвръкнат мембраните,повярвайте ми.Хората са се напатили от некоректни търговци и неразбиране,не казвам,че Вие сте некоректен търговец.Иначе успех с продажбата,Датските говорители и озвучителни са едни от най добрите в света. |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2016 18:57 Заглавие: |
|
|
Я какъв интерес
1.Въобще не се обиждам - настоятелно,както написах,препоръчвам пазаруването от е-bay! А се смейте колкото искате г-н Иво Все пак знаете,или не ,че линкове колкото щете- на цени,каквито щете ...Вашият е от около година и половина...
2. Разбира се,че знам,кое какво е,все пак имах първия,от преди 20 години оказион за употребявана техника в София,което няма ,впрочем,никакво значение в случая...И за тези години няма нито един недоволен клиент...Сега продавам епизодично,ако някой познат или приятел "опре до мен"
3. На който не му харесва,да не купува. Ревюта за модела- от "осанна,до разпни го"Усещането за звук е абсолютно субективно...има цял раздел психоакустика и т,н,...Има и "Сляп тест',който 96% никой не е издържал...ама това са "подробности"
4.Не мисля,че тук е мястото за коментар-евтино-скъпо,добро-боклиук.
Просто създайте теми на тази тематика.
Но Вие си знаете най-добре... А ако нещо не е по правилата,сигнализирайте модераторите.
Успех на всички  |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юли 22, 2016 20:36 Заглавие: |
|
|
ivo 007
Радвам се,че съм те убедил,макар никога да не съм казвал,че са супер /моите предпочитания са други/ а в самият линк,който си посочил,ама недочел,овен цената е казано:"BRILLIANT FLOORSTANDING SPEAKERS",което пак няма особено значение ...Всеки си има уши да слуша и преценава...
Радвам се и на всеки спечелил търг
Радвам се и на лошата "реклама"
Още едим път - успех и лека вечер ти желая  |
|
|
 |
ivo07 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2016 11:55 Заглавие: |
|
|
| shanko написа: | Радвам се и на лошата "реклама"  |
Няма лоша реклама -така казват специалистите , а тази стана много яка . Да не съм изкарал някакъв процент ? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|