|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
shanko Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2016 12:03 Заглавие: |
|
|
| ivo07 написа: |
Няма лоша реклама -така казват специалистите , а тази стана много яка . Да не съм изкарал някакъв процент ? |
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
HI-FI Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2016 16:45 Заглавие: |
|
|
| Познавам продавача повече от 20 години. Репутацията му в нашите среди е безукорна! |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2016 20:46 Заглавие: |
|
|
| HI-FI написа: | | нашите среди |
Кои? На търгашите ли? Добре че се поразкараха едни "колекционери" на гюмарщини.
Предлагам да спрете с обсъжданиятас дотук. И да препрочетете към края на оная тема отгоре. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
slav4o.com Опитен потребител

Регистриран на: 04 Юли 2004 Мнения: 2970 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Юли 23, 2016 22:32 Заглавие: |
|
|
| Стига данните да са верни, може всякаква цена да си обяви. Пазарна икономика. Нали така пишехте тука, "Пазарлъците на лично". |
|
|
 |
Trakehner Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Юли 24, 2016 21:18 Заглавие: |
|
|
| VALMIG21 написа: | | с аудио се занимавам от дълги години и са ми много ясни нещата.Не се обиждайте,писали сте,че тези шест инчови колони издържат 100вата СИНУСНА мощност.Тествал съм тези говорители (мидбасите) с филтър от втори ред,пикова от 80вата е рисковия предел |
И като се занимаваш от толкова години, каква е връзката, между филтъра и мощността, която може да бъде консумирана от един високоговорител? Защото единствената теоретична такава би била ако е използвана бобина във филтъра с много високо съпротивление, т.е. много тънък проводник, която да прегрее и да бъде повредена ако високоговорителя след нея може да разсее подаваната критична за бобината мощност и същевременно звуковата бобина да не удари горната полюсна наставка и да изхвръкне от магнитната междина. Но такива индуктори с толкова високо съпротивление аз лично не съм виждал, защото никой не би ги използвал.
Та, след толкова години явно не правиш разлика между акустично оформление и неговата настройка, и филтър. При определено оформление мощността, която един мидбас може да поеме, може да бъде доста над подадената от производителя, стига термално да е способен да се справи.
Висок клас им е пресилено, съгласен съм, далеч са от такъв, особено наличието на висок клас и Елтакс в едно изречение. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|