Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

MP3 за кола странен проблем спешно
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Dalgia
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 15, 2005 18:29    Заглавие: MP3 за кола странен проблем спешно Отговорете с цитат

Колеги проблема с който се сблъсках ми събра очите.Ако някой може да помогне ще черпя.Та един познат си купи CD LG MP3 pleyer за кола.По професия е такси.Поляхме ЦД-то както подобава и по живо по здраво.На другия ден се обажда със следния проблем.Колата е в движение има клиент апарата отчита в момента в който включи ЦД-то апарата отчита престой.Изключва го ивсичко става нормално.Връзваха се маси допълнително,+ се тегли от къде ли не, филтри се слагаха,+са го прекарвах през ферити от от монитор(тези на DSUB кабела)и нищо не става.Много ми е неоходима помощ , човека не може да работи.Благодаря
предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла MSN Messenger
omegata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: gabrovo

МнениеПуснато на: Сря Юни 15, 2005 19:27    Заглавие: Отговорете с цитат

? Sad
Joniks-serviz
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: България-Пловдив

МнениеПуснато на: Сря Юни 15, 2005 19:39    Заглавие: Отговорете с цитат

Да не би да е свързан погрешно !Обикновенно така се получава ако плюса не е взет от правилното място!! Shocked
РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя AIM Адрес Yahoo Messenger MSN Messenger
nankov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Хасково

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 7:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Joniks-serviz написа:
Да не би да е свързан погрешно !Обикновенно така се получава ако плюса не е взет от правилното място!! Shocked

Въсможно е мимуса да е през конмуматор итой да е кас.апарата или нещо друго но във всички случаи и CD то и такс.апарата не са виновни.
Stoy40
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 9:19    Заглавие: Отговорете с цитат

Директна жица поне 6 квадрата от + на акумолатора.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
omegata
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: gabrovo

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 13:24    Заглавие: Отговорете с цитат

бах мааму да не турят електрожен в колата огледайте хубаво захранващите кабели да не минава някой през консуматор наистина и затова да става това шашкане аз така като си натисна клаксона ми спира радиото ама няма да го оправя да ми е за обица като ме домързя да си пусна друг кабел сега все ми напомня къв съм калпазанин на една камара коли съм монтирал пък на мойта се о........... Laughing Laughing
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 17:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Захранването на ЦД-то е на оргиналната букса.Просто е извпредишния
Блаупункт и на буксата е забодено ЦД-то(всичко както си е колони захранване).Както казах теглих маси "+" сове от каде ли не.
Върнете се в началото
kostadin iantchev
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 18:29    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам каква е колата но на по-новите на изо конектора има "тахо сигнал" пинчето до щипката на изото. Пробвай да изрежеш всички кабели освен "-" , "+" и "ACC". Ако пак не стане значи радиото излъчва някаква честота която побърква таксиметровия апарат. Може да пробваш да екранираш апарата с алуминиево фолио, такова което се използва за готвене.

Успех.
amv
Гост

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 18:38    Заглавие: Отговорете с цитат

Щом е на стандарни букси,набий някое CD друго за проба,и в зависимост от резултата ще си направиш изводите.Успех и пиши какво е станало Exclamation
Върнете се в началото
REMZ>
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Пазарджик

МнениеПуснато на: Чет Юни 16, 2005 23:01    Заглавие: Отговорете с цитат

Много странен проблем Shocked .Моя съвет е да отрежеш кабелите за управление на POWER AMPLIFER и Ел.Антената.

Успех Exclamation
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети