| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2016 19:56 Заглавие: Купувам пантичка за лаптоп |
|
|
За HP 6730b. Поне една, най-добре две.Не ми се иска да затривам машината, върши ми работа, батерията кара час и половина, два, че и повече. Не играя игри, машинката ми е достатъчна. Не че няма да си купя друга, но не виждам защо трябва да бракувам тази. Контакти на телефон О898773125 или на Л.С. тук. Може и бартери, казвайте какво ви е необходимо. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
loser Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 28, 2016 23:06 Заглавие: |
|
|
| Панта от лаптоп Dell Inspiron 1525, 15.4" би ли свършила работа? |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2016 8:31 Заглавие: |
|
|
Така. Трябва явно да уточня какво ми е необходимо. "Майстор" ми каза че е пантата проблем, но май не е наясно и той....Дисплеят се затваря и отваря, но капачето от лявата страна стоеше леко изкривено. Снощи без да забележа, че едното зъбче се е измъкнало съвсем опитах да затворя лаптопа и нещата се влошиха. Затова и питах за пантички, ама явно не е съвсем така! Днес ще уточня нещата, благодаря за насоките, излиза, че не е толкова трудна тази задача. Защото "майсторът" се изказа че е невъзможно да се намерят такива детайли и да се оправи машинката. Явно не е така! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2016 9:23 Заглавие: |
|
|
| В повечето случаи пантите са здрави, проблема е в изкъртени "колонки" в които се завиват винтовете крепящи пантите. Дано при теб не е така, но има модерни лепила с които може да си възстановиш машинката, без да прибягваш до купуване на пластмасарии. |
|
|
 |
milenjs Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2016 10:51 Заглавие: |
|
|
| И ако са "колонките" дори и модерни лепила понякога не вършат работа. Има и друг вариант освен други пластмаси - да се разпробие капака и с болтчета да се фиксира пантата. Ако се подберат по дължина не става чак толкова грозно. |
|
|
 |
emoome Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 29, 2016 15:25 Заглавие: |
|
|
| Просто пантите са мнооого тегави!! Може да ги разглобиш и да шлайфаш диаметъра на "буталото" за да се намали усилието "отваряне-затваряне" Това е ; от личен опит! |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Дек 30, 2016 17:32 Заглавие: |
|
|
Aми проблемът е на 95% решен. Намери се един сръчко, който запои счупената панта със сребърен припой и в момента пиша от лаптопа. Оказа се, че ще трябва леко да пилне тук-там, за да си легне на мястото, но ще го направим след Нова година. Няма цяла година да лежим я! И да, има и счупена пластмасова "гайка", ще се прави номерът с винтчето през капака. Аз не съм придирчив, така че всичко за мен е наред! Благодаря на всички за оказаното съдействие! Весела, щастлива и успешна Нова година на всички! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|