|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vessy007 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2017 9:00 Заглавие: |
|
|
Колега сравни стойностите на резисторите от снимката които се виждат с тези от схемата и ще видиш че не съвпадат. Схемите си приличат но не са същите. На снимките има и реле което липсва на схемата.
8. Отговаря се с помощта на бутона (отговор), а не с (цитат). Забранени са едносрични отговори, само с емотикони, цитирането на цял пост и картинки, както и цялостното цитиране на последния пост. Подобни постове - ще бъдат модерирани, а при системно несъобразяване - изтривани  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gigant Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2017 10:07 Заглавие: |
|
|
Темата е пусната на 4-ти февруари, преди една седмица. В тая схема я има 100 чарка, я не. В проблемното крайно стъпало са 20-30. За час можеше да я снемеш от платката, със сламката от hidrazin - за 10 минути. Кво прави цяла седмица? Мързи те, та чак те боли!
И не наричай ELP колега, обиждаш го. |
|
|
 |
vessy007 Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2017 10:43 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се че не съм роден научен като вас. Пуснал съм питането в раздела за Търсене на схеми, ако някой я има да помогне, но щом няма няма. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2017 11:05 Заглавие: |
|
|
Никой не се е родил научен. Всички се учим Цял живот. Не винаги има схеми на всичко. В повечето случаи се оправяме и без тях - принципите, по които търви тока и работят нещата са общовалидни. Някакво крайно стъпало са малко чаркове и може да се сявали схемата и да се съобрази кое какво е, а не да се чака някъкъв позиционен номер. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Фев 11, 2017 11:09 Заглавие: |
|
|
| vessy007 написа: | | Извинявам се че не съм роден научен като вас. Пуснал съм питането в раздела за Търсене на схеми, ако някой я има да помогне, но щом няма няма. |
Не разчитай, че дори и да ти се даде точната схема ще се оправиш. За една тема, няма как да се обучиш. Дори и да ти се укаже R47 - толкова , и да го смениш - гарантирано няма да тръгне. По добре не си губи времето, че и нашето ! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|