|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
newage Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Мар 13, 2017 15:16 Заглавие: Зарядно за литиево-йонни батерии и подочистачка. |
|
|
Здравейте!
Купих си подочистачка, ей такава, втора ръка. Всичко работи, но акумулаторния пакет, 7.4V/740mAh с Ni-MH батерии е заминал. Имам цяла торба 18650 Li-ion елементи от нови батерии за лаптопи и реших да ги използвам за акумулаторния пакет. Но ми трябва зарядно за целта. Намерих ето това, но не мога да се ориентирам кое е подходящото и с колко волта ще се зареждат. Доколкото виждам тези платки не само зареждат но и предпазват батериите от пълно разреждане. Някои имат баласт, което не зная какво значи. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Мар 14, 2017 10:43 Заглавие: |
|
|
Аз доколкото виждам, тези платки НЕ зареждат, а само предпазват батериите от презареждане и пълно разреждане. _________________ Жица, на която не виждам двата края, не я пипам! |
|
|
 |
onlinebijuta Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Мар 19, 2017 18:59 Заглавие: Re: Зарядно за литиево-йонни батерии и подочистачка. |
|
|
Колега ползвай това
Аз лично съм много доволен, зарежда се от USB само не знам това е до 1А а на тебе вероятно ще ти трябва за всяка батерия поотделно. _________________ Онлайн Бижута за Всеки Вкус
http://onlinebijuta.com |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|