|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
stom1 Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 9:08 Заглавие: Въпрос относно захранващ модул за телевизор Samsung |
|
|
Телевизорът ми е модел LE27T51B със захранващ модул BN96-02581.
От вчера телевизорът има говор,но няма картина.Отворих го и в захранващия модул имаше 3 електролитни кондензатори за смяна.Смених
ги,но картина не се появи.Нямам опит с телевизори,но ми се струва,че би трябвало с мултицета да премеря изходящите напрежения на захранващия модул.За съжаление на изходящия куплунг където би трябвало да има 12V,24V,5,5V,моя уред не мери нищо .Чудя се да ли проблема не в уреда ми?Но като меря батерия или друго си мери нормално.Моля за малко помощ по въпросът.[/img] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 18, 2017 12:33 Заглавие: |
|
|
Да се насочиш към сервиз. Там няма да се чудят, а ще го ремонтират. А ти няма да си губиш времето с неща, за които нямаш уреди като осцилоскоп, нито подготовка. Ще ти излезе много по-евтино.
Оня ден ми дойде един с кинескопен Philips. Сменял наред 2 шепи части, но не улучил. Не само е дал над 30 лв за тях, но е загубил и 3 дни за упражнения. Накрая ремонта му беше 30 лв с частите и 2 часа работа, 1,5 от които да оправя "ремонтираното" Добре че все пак е пипал почти културно и не беше окъсал пистите. Та така. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|