|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Till_Lindemann Активен потребител

Регистриран на: 28 Май 2009 Мнения: 73 Местожителство: Пазарджик/Пловдив
|
Пуснато на: Вто Апр 11, 2017 14:44 Заглавие: Купувам ТХО за телевизор Кристал |
|
|
Здравейте колеги, ударих на камък с намирането на ТХО за телевизор Кристал, този с 67см кинескоп RFT (не плоския Тошиба). Не знам дали има разлика в ТХО-тата. Ще съм благодарен, ако на някой му се намира все още, ако не ново, то поне употребявано, но културно разпоено. Телевизора почти не е гледан, мерих емисията на кинескопа, и трите пушки дават по над 1.2mA при 300V екранно напрежение, затова ме е жал да го пенсионирам заради едно ТХО. Ако се намери някое шаси за донор, дори и неработещо, но със здраво ТХО, също е вариант.
Предварително благодаря на всички!  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Till_Lindemann Активен потребител

Регистриран на: 28 Май 2009 Мнения: 73 Местожителство: Пазарджик/Пловдив
|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2017 9:09 Заглавие: |
|
|
Все още не съм намерил  |
|
|
 |
wesko dilow Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Апр 25, 2017 12:55 Заглавие: Купувам ТХО за телевизор Кристал |
|
|
| Тези ТХ-а ги навиваха в нашият град-Враца,в бившия з-д Велислав Драмов-викаха му Ворошилов,щото 70 процента от продукцията беше за софийския такъв.Ама много години минаха от тогава и вече няма завод,а само една секретарка.От продукцията няма и помен.Нещо ми говори,че и на тв.София 84 май беше същото ТХО,но не съм сигурен.Имах много от всички видове,ама вече не се ползват и съм ги изхвърлил.Ще попитам тук-там бивши колеги от завода,да не би някой да е скътал по архивните чекмеджета. |
|
|
 |
росен попов Опитен потребител

|
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|