| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Юни 02, 2004 22:55 Заглавие: TV Samsung SMR40200 |
|
|
| Здравейте .Имам проблеми с тези интеграли .В последно време по магазините в гр.Пловдив попадам само на фалшиви изпълнения.Имаше едни интеграли тип KIT,[аз ги наричам хибридни ] но се изгубиха на пазара.Ако някой е намерил по различен начин за справяне с проблема моля да го сподели.Предварително благодаря . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 4:30 Заглавие: SMR40200 |
|
|
| Виж в сайта на TELEMASTER.RU има поне три начина за замяна и ремонт. |
|
|
 |
tvservice Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 4:33 Заглавие: |
|
|
| Колега, дай мейл да ти пратя инфо за тия скапани есемери. аз лично доста ядове съм имал с тях и преминах на готово захранване, има го като модул. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 4:47 Заглавие: |
|
|
tvservice е прав.Не си играй с другите а сложи направо готово захранване. Има турски които се слагат направо на мястото на трансформатора но не елошо ако ползваш такова да направиш радиатора малко по голям защото доста грее.За всеки случай.
Успех! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 6:06 Заглавие: SMR 40200 |
|
|
| Моя съвет е също да сложиш готово захраване. до сега съм сложил три броя и не съм имал повече проблем. първите две бройки бяха по 18 лв. но сега са вече по 24 лв. Има ги точно за този модел. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 6:08 Заглавие: |
|
|
| На тези турските е хубаво да смениш двата малки електролита със 105 градусови или си оставяш майсторска врата след не повече от година. Успех |
|
|
 |
vencislav Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 11:25 Заглавие: |
|
|
Благодаря на всички за предложенията.Аз съм пробвал и с готово захранване ,слагаше се на мястото на импулсния трансформатор но резултата много не ми хареса защото наистина много ама много грееше.Ще пробвам с по голям радиатор като се придържам към съветите ви.Руските сайтове съм ги гледал ,не казвам че всичко съм видял, но исках да разбера у нас как стоят нещата.Моята поща е
CALLDIFFI#ABV.BG.COM |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 20:32 Заглавие: |
|
|
| Колега Коцев какви са тия цени във Ловеч в София ги вземам на 12-14 лева а колегата да слага смело готовия кит защото аз от години слагам готови захранвания и няма проблеми |
|
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Юни 03, 2004 21:01 Заглавие: |
|
|
Аз съм слагал една руска преработка която е много успешна.Трябва да се изработи една малка платка с един транзистор няколко елемента покрай него и SE115 някакъв 2sk... и нова HIS . Това излиза на себестойност около 10-11 лева и е доста надеждно. Температурата на полевака в работен режим е не повече от 50 гр. а в дежурен е почти студен.SE115 осигурява разлика в двата режима не повече от 0,5 волта което в сравнение с оргинала е нещо съвсем по добро. _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
kotzev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2004 6:04 Заглавие: |
|
|
| Питате те ме какви са тия цени в Ловеч. Такива са нашите търговци в Ловеч щом усетят че нещо се търси веднага му вдигат цената.Аз основно закупувам части магазина на Солунска но ми едалече.Не знам вПлевен как са цените но ще отида и до там. |
|
|
 |
|