|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 28, 2017 22:16 Заглавие: |
|
|
Че кой ти е каза, че колегата ги дава без пари? Явно си сънувал опиянен от толкова "лайкове - РЕКЛАМА"  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ststefanov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2017 0:09 Заглавие: |
|
|
Alexiev, честито!
Не видах някъде да съм писал, че ги подарявам, но ако много искаш мога да измисля нещо.  |
|
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2017 8:20 Заглавие: |
|
|
| ststefanov написа: | Alexiev, честито!
Не видах някъде да съм писал, че ги подарявам, но ако много искаш мога да измисля нещо.  |
Като имаш да продаваш, логично е да пуснеш собствена тема. "Опитен потребител" би трябвало да знае как се прави.
Щом пишеш в моята тема и не обявяваш цена, естествен извод е че ги раздаваш, защото са ти ненужни, от филантропия или каквото ти е дошло на ум.
Не "искам много". Само 3-4 бройки
Иначе темата е за ключ, освен ако модераторите не им се гледа сеир на злобарите.
Модерирано от RC
Получаваш предупреждение за неспазване на правилата на този форум.
Добре е също да се съобразяваш с факта, че този раздел в този форум НЕ Е за търговска дейност.
Идеята му е съвсем друга.
Надявам се да бъда разбран правилно. |
|
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2017 8:35 Заглавие: |
|
|
| petromaniq66 написа: | Че кой ти е каза, че колегата ги дава без пари? Явно си сънувал опиянен от толкова "лайкове - РЕКЛАМА"  | Няма лоша реклама.
Естествено пуснах флашката и в други форуми и например в DATA-та имам 32 прегледа., в БулФорума - 83.
И факта че продадох точно в Ешоп-а е достатъчно красноречив че всъщност сте ми помогнали за продажбата. Което е малък реванш срещу хейтърите, които не знаят правилата. |
|
|
 |
petromaniq66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Ное 29, 2017 9:16 Заглавие: |
|
|
| Аз не искам да дразня модераторите и четящите раздела, та да пусна тема продавам модеми по 50лв и като няма отзиви, да обявя че е успешно продадена - вижте ме какъв търговец съм! Те в ешопа са балами - не като "акулите" в продавалника. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|