|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 06, 2017 8:41 Заглавие: Подарявам мултицет |
|
|
Мултицетът е прост - от тия по 9лв.
Без батерия и измервателни кабели.
Работи, като има колебания в стотните, но върши работа.
гр, София
0886819002
Пуснато на: Чет Дек 07, 2017 7:28 pm
Запазен за утре. Ако нещо колегата размисли, ще го пусна пак. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 8:56 Заглавие: |
|
|
И тоя пост ли ми модерирахте!?
Правилно - Не трябва да има нерегламентирано ъп-ване и търговска дейност.
Хубаво е да се спазват правилата, но модераторите трябва да са за пример.
А в този форум се случват безпринципни неща.
RM ме предупреждава за търговска дейност, че си продавам ненужна флашка. А на следващия ден върти далавера за 34 бройки незнам какво си.
Правилно постъпва - не трябва да има конкуренция. Само правоимащите
Ми след тези редове едва ли имам бъдеще, различно от бан.
Така че ако искате да проверите за мултицета дали е на лице - само по телефона. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 13:10 Заглавие: |
|
|
Alexiev, след предишното ти неадекватно заяждане в темата която визираш просто ти изтрих поста и го оставих без последствия.
Ти обаче продължаваш с неориентираното си поведение!
1. Не е лошо да направиш разлика между никовете RC и този на RM на когото е въпросната тема.
2. Да се запознаеш и спазваш [url=http://forum.eshop.bg/viewtopic.php?t=40110&topicshow=Правила%20на%20форума!]правилата на този форум [/url] - примерно т.9 както и всички останали.
3. Въпросния раздел също има свои правила и неговата идея е за участниците в тематичните раздели. Всички твои мнения (26 на брой към този момент при регистрация от 2012 год.) са само и единствено в раздела "Купи/Продай". Нямаш нито едно (полезно) за форума и участниците в него в друг раздел. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 13:51 Заглавие: |
|
|
26 мнения за 5 години!
Не е зле да попрочетеш що е това "Търговска дейност".
Дали съм объркал RC с RM, не е толкова важно. Въпросът е че ме предупреждаваш за търговска дейност, при положение че едва ли съм продал 34 неща за всичките 26 теми, а за откровена далавера си затваряш очите.
Не предупреждаваш спамерите, които пишат без да имат интерес. Сигурно тоя спам е "полезно" мнение.
Това е безпринципна политика на модераторите.
И ако си свикнал мишоците да ти треперят, аз не съм от тях. Наричам нещата каквито са.
Форуми много, както и търговски сайтове, че та вървя против принципите си.
Или ме изтърквай, или ще соча с пръст безпринципните ти гяволъци.
Иначе темата е за ключ. Мултицета има нов собственик. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 14:27 Заглавие: |
|
|
| Alexiev написа: | ...Това е безпринципна политика на модераторите.
И ако си свикнал мишоците да ти треперят, аз не съм от тях. Наричам нещата каквито са.
Форуми много, както и търговски сайтове, че та вървя против принципите си.
Или ме изтърквай, или ще соча с пръст безпринципните ти гяволъци.
Иначе темата е за ключ. Мултицета има нов собственик. |
Много ми е интересно - след като не сте мишок, защо въобще сте се регистрирали във форум, където едно от правилата е, че работата на модераторите не се обсъжда? Такива са всички форуми, на практика.
Понеже сте котарак, правилата не важат за Вас ли!? Или...!?
Само не пишете, че ще "оправите държавата", като нарушавате правилата! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 15:03 Заглавие: |
|
|
| Alexiev написа: | 26 мнения за 5 години!
Не е зле да попрочетеш що е това "Търговска дейност"....
|
Както вече споменах в този форум има правила и раздела НЕ Е предназначен за подобно участие.
| Alexiev написа: | | ...Дали съм объркал RC с RM, не е толкова важно.... |
Напротив, важно е защото именно около това се въртеше мнението което изтрих, както и това по-горе.
Обвиняваш ме в безпринципност за това, че съм ти направил забележка, а след това съм бил:
| Alexiev написа: | | RM ме предупреждава за търговска дейност, че си продавам ненужна флашка. А на следващия ден върти далавера за 34 бройки незнам какво си. |
Може да погледнеш всички мои мнения и те уверявам, че няма да намериш НИТО една тема отворена от мен в раздела "Купи/Продай" в която да продавам нещо.
Такива като теб които вечно извъртат и усукват нещата, постъпките и думите си съм виждал достатъчно.
Така че не ми пиши за принципност!
Редно беше поне да се извиниш, вместо да продължаваш...
| Alexiev написа: | ... Въпросът е че ме предупреждаваш за търговска дейност, при положение че едва ли съм продал 34 неща за всичките 26 теми, а за откровена далавера си затваряш очите.
.... |
И къде е "далаверата"?
В това, че редовен участник (RM) с достатъчно полезни мнения, ерудиция и техническа грамотност си е купил нещо вповече и иска да се отърве от неща които не му трябват и са излишни. При това е човек който не се занимава точно с това за да му влязат някога в работа?
Като говорим за принципност, изобщо не би трябвало да имаш мнения в този раздел, тъй КАТО НЯМАШ НИТО едно полезно мнение в тематичните раздели.
| Alexiev написа: | ...Не предупреждаваш спамерите, които пишат без да имат интерес. Сигурно тоя спам е "полезно" мнение.
Това е безпринципна политика на модераторите.... |
Е, нали ти бяха "полезни" за рейтинга?
А въпросния "спам" присъства защото НЕ Е ТОЗИ подходящият форум за твоето участие с подобни теми.
| Alexiev написа: | | ...И ако си свикнал мишоците да ти треперят, аз не съм от тях. Наричам нещата каквито са.... |
Чудесно начало, но е добре да започнеш от собствената си персона.
Когато се научиш да спазваш правилата със собственото си поведение, тогава давай съвети и оценки.
| Alexiev написа: | | ...Форуми много, както и търговски сайтове, че та вървя против принципите си.... |
Тук си много прав и не е лошо да се ориентираш към тях. По ще ти прилягат.
| Alexiev написа: | ...Или ме изтърквай, или ще соча с пръст безпринципните ти гяволъци.
Иначе темата е за ключ. .... |
И това ще стане.
Само да видя до къде ще ти стигне наглостта в поведението.
Не си първият за съжаление сигурно няма и да си последния.
Тъкмо се кротне форума и се появи някой за който правилата са само за другите но не и за него. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 18:45 Заглавие: |
|
|
Много, прекалено много се обясняваш за модератор с чиста съвест.
От 10 кладенци вода носиш за да извъртиш/замажеш истината която казах по-горе.
Във форума на Тойота продадох цял двигател(без блока), купих 4 джанти и една бубина. Никой модератор не каза че въртя търговия, защото не съм писал в другите раздели.
И не въртях - продадох излишното и купих каквото ми трябва.
Как я измъдри тая дефиниция за търговеца?! Явно мислиш себе си за много умен, а нас за тъпи та да ни пробутваш такова внушение.
Няма форум , където да се толерират спамерите. Независимо че ми помогнаха да продам, това е порочна практика.
Ама ти "чистата вода" предупреждаваш мен. Двоен стандарт, шуробаджанащина, нещо гнило смърди.
Щях да пусна една тема, че си продавам старата Нокия, но като погледнах в кристалната топка, видях как ме налазват спамери/подмазвачи(Иван Димитров) и модератор RC....
Направо приказка, ако си търся излишни вълнения. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 19:33 Заглавие: |
|
|
Alexiev, мога да бъда и много по-кратък.
Ако някой "извърта и маже" (да не кажа друго), определено не съм аз.
Какви са подвизите ти в други форуми няма отношение към темата.
Тук има правила които не желаеш да спазваш и търсиш явно съвсем умишлено конфликт.
Никакви дефиниции не съм "измъдрял"!
Това което ти написах е именно от въпросните правила с които нямаш намерение да се съобразяваш.
Бъди така добър да се ограничиш с даването на оценки и квалификации, както и с участието си тук по начина по който го правиш досега. _________________ RemoteControls |
|
|
 |
Alexiev Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 21:19 Заглавие: |
|
|
Ми никъде не видях правило, което да ме задължава да поствам и в другите раздели, за да си продам нещо в "купувам/продавам".
Това си го измисли, после и обосновката че съм търговец. С няма 30 обяви...за 5 години. Смешка.
Съшито с бели конци за да можеш да толерираш определени потребители.
Единствено т.17 нарушавам напоследък, но го правя защото си измисляш правила и се надявам някой свестен над теб да те усмири. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 08, 2017 22:11 Заглавие: |
|
|
И защо станах спамер/подмазвач? Понеже в темата за модема попитах - какъв е(не беше ясно изобщо), или защото Ви напомних че има правила, които нарушавате? Освен че обсъждате работата на модератор, което не е позволено, нарекохте ползвателите мишоци, което също не е позволено. Като добавим и това че според Вас няма значение дали RC или RM е писал/продавал нещо... претенциите Ви за принципност съвсем издишат.
Цял двигател без блок, не е цял двигател, по принцип. Кристалното кълбо не го ли отчете? |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|