|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 13:00 Заглавие: NEO TV-1442S Проблем! |
|
|
Привет колеги!! Донесоха го като ме убеждават , че когато гръмнала гръмотевицата не бил включен в контакта и в антената , но от тогава е със следния проблем: <Растър идеален , син екран , има си управление и меню , но само това не не намира програми та мисля ако някой има бин за него да ми прати да пробвам първо с него а и ако имате идеи да споделите . Евентуално като му налея добър бин тогава ще се ориентирам към тунер и т.н  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 13:07 Заглавие: |
|
|
С какви ИС е изпълнен телевизора,тоя модел има май 2-3 шасита.
Към колегите,на кого е производстви и кое шаси е NEO TV-1442S ъLC863332B LA76810A ? _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 13:34 Заглавие: |
|
|
LA 76810A- видео и процесор LC 863332B -53W3 Памет - 24C08 _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
dima Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 13:37 Заглавие: |
|
|
Заповядайте,но си мисля,че тръгва и с празна. _________________ Димитър |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 13:41 Заглавие: |
|
|
Благодаря! сега ще пробвам и ще кажа!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 14:08 Заглавие: |
|
|
Проблема не е в паметта . Да !! Майще се окаже тунер тъй като по ниска ми изкарва звук и картина!! _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|