| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
acimov Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 9:10 Заглавие: АUTO-RADIO FORD 4000RDS |
|
|
| Здравейте радиото е FORD 4000RDS. Кода го имам в наличност, при вкарване на кода в колата и въвеждане с "5" радиото си тръгва нормално. Трябваше да се свали радиото за ремонт понеже не работеше УКВ банда. При включване на радиото извън колата и въвеждане на правилния код на дисплея се появи code---- като чертичките започнаха да мигат а от долу се появи "1" тоест един неправилен опит. При следващото въвеждане на правилния код се изписва същото code---- мигащи чертички. Въпроса ми е това радио, първоначално тръгва ли с обмяна на данни по адрес шина защото малкия куплунг беше включен към изводи сlok и data. Ако може дъмп имам програматор за 24 серия. PART № YS6F-18K876-DA SERIAL № M211882. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
VALMIG21 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 9:54 Заглавие: |
|
|
Търси си колата,имах подобен случай,правих го на сляпо,при мен след припояване на тунера се оправи. _________________ 0893585406 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 10:27 Заглавие: |
|
|
| При първото включване извън колата чертичките не мигаха. След въвеждане на правилния код започнаха да мигат и под тях от долу се появи "1" След това при многократно въвеждане на кода статуса си остана същия. Явно си търси колата. Има тук един специалист който си сваля "CAN" на работната маса, след като ремонтира радиото си качва отново "CANA" но не казва как го прави тоя номер. Със сигурност няма имобилайзер а влиза в менюто на процесора. Да PLL синтеза си върти непрекъснато все едно че няма стоп шина. Явно че е от тунера. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 11:02 Заглавие: |
|
|
Не знам какво вкарваш, кода за този сериен е 7102 Виж паметта дали е разпоявана и евентуално някой да е сменил кода. Или направо цялата платка. Областта на кода в оригиналната памет е Read Only и не може да се променя.
На моята "кочина" е 5000 и върви без проблем на масата. Виж колко плюса и колко минуса закачаш. _________________ Ако двамата имаме по една ябълка и ги разменим, пак ще имаме по една.
Ако двамата имаме по една идея и ги разменим, ще имаме по две!
Oтопление и ВиК. Интелигентни отплителни системи. Проектиране продажба доставка монтаж |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 11:26 Заглавие: |
|
|
Точно 7102 е кода. Извинявам се радиото си тръгна нормално имах проблем с разпоен конектор. Благодаря на Господин Филипов. Нека да остане темата да опиша проблема с "УКВ" и извеждане на "AUX".
Последната промяна е направена от acimov на Сря Яну 10, 2018 13:53; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
lambreff Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 13:39 Заглавие: |
|
|
За да работи му трябват 2 плюса и 2 маси- ако е с една маса само прави точно така _________________ skype: lambreff.com
0885330940 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 10, 2018 14:00 Заглавие: |
|
|
| И трите плюса ги включих както си е по схема. само с двата не става. Едната маса е с много високо съпротивление спрямо корпус. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
|