| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 20:12 Заглавие: Какъв телевизор да си купя до 270 лв? |
|
|
Решил съм да си купя нов телевизор.Помогнете при избора му.Даите и съвет къде са най евтини? METRO, Tehnopolis или Техно маркет Европа.
Коя марка да избера:Например за тези пари има с плосък екран NEO , BEKO, SANG, i Watson, като на последния му дават 5 год. гаранция и го има само и единственно в МЕТРО.Някой зане ли какво производство и какви марки са NEO, BEKO SANG? Кои допълнителни екстри към тях за за предпочитане и от значение?Някои знае ли какво е значението на ФОРМАТИ НА КАРТИНАТА 4:3 И 16:9 а също и какво ще рече NICAM A2 .Дайте предложения. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 20:43 Заглавие: Re: Какъв телевизор да си купя до 270 лв? |
|
|
При положение, че си задал този въпрос
| CTAXO написа: | | Някои знае ли какво е значението на ФОРМАТИ НА КАРТИНАТА 4:3 И 16:9 а също и какво ще рече NICAM A2 . |
според мен който и от изброените да си вземеш - ще си доволен .
NEO - търговска марка, в настоящия момент с огромно предложение на модели в които са вложени евтини китайски шасита (с всички произтичащи от това последствия). Един и същи модел с една или две различни букви в означението накрая са коренно различни. Не е ясно кой-кой е!
BEКO - една от двете ОГРОМНИ турски марки за "черна" и "бяла" техника (другата е Vestel и е по-голямата от двете), които произвеждат за цял свят (и под различни марки - делегирани от самите тях). Сравнително читава техника с "добри" ангажименти към клиента.
SANG - търговска марка, с горния произход. Горе долу същата хубост.
Watson - друга търговска марка. | Цитат: | | има само и единственно в МЕТРО |
поради горните причини. Ако я набереш в Google-то линковете ще водят към най-големия Европейски остров, но произхода в голямата си част е пак от южната ни съседка ( но не е Гърция ).
Всичко което съм написал - са само МОИ лични мнения!
Потърси из форума - има една мноооого дълга подобна тема.
Критерия Ти, според мен трябва да бъде:
Това което ти хареса (в магазина) и по възможност с по-голям срок на гаранцията (с ясни сервизи!).
(Че току виж ни споходила цифровата телевизия след някоя и друга година, преди да му изтече гаранцията ) |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 20:56 Заглавие: |
|
|
Значи моето мнение е да си вземеш Нео.Казвам така,защото ги поддържам гаранционно.Неото си заслужава по много причини и предимства пред BЕKO и Санг,но не му е мястото тук да ги изреждам.
Само тези с плоските кинескопи са малко калпави от към тях.Реши си сам - моето мнение е Нео. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:02 Заглавие: |
|
|
cecostar, а поддържаш ли?
Трябва да имаш база за сравнение все пак. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
Да - много са криви,ама се свиква  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:45 Заглавие: |
|
|
| Маи за сега съм се спрял на NEO TV - 2151TXF ili NEO TV 2162 TXF. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:45 Заглавие: |
|
|
| Хората се объркват най-много с настройката - като смениш стандарта БГ и ДК |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
| и в красйна сметка коя марка е за предпочитане и кой модел до 270 лв ще ми препоръчате да си взема? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 21:53 Заглавие: |
|
|
Не са лоши за парите си - виждал съм Нео в кутия на Самсунг
Това е така.LG кутия а вътре е BЕKO / Санг / и т.н. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Юни 17, 2005 23:17 Заглавие: |
|
|
| cecostar написа: | Значи моето мнение е да си вземеш Нео.Казвам така,защото ги поддържам гаранционно.Неото си заслужава по много причини и предимства пред BЕKO и Санг,но не му е мястото тук да ги изреждам.
Само тези с плоските кинескопи са малко калпави от към тях.Реши си сам - моето мнение е Нео. | Колега може да поспорим кое е по добро ЗАЩОТО за мен турските шасита са синоним за качество в момента затова посочи на човека кои модели са 11АК30 или12.6 за да си купи НЕО със турско шаси и да ни споменава с добро  |
|
|
 |
|