Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Разпродажба на осцилоскопи!

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 26, 2005 15:48    Заглавие: Разпродажба на осцилоскопи! Отговорете с цитат

В сградата на БИЦ ИЗОТ /бившия ЦИИТТ/ София ,бул. Цариградско шосе 7ми км. Мой колега си купи работещ 10МХц Филипс за 30 лева! Има списък на уредите на втория етаж.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
G_ANEV
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: sofia

МнениеПуснато на: Вто Май 31, 2005 17:10    Заглавие: разпродажба Отговорете с цитат

колега това първата и ли втората зграда е и кое е входа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Yahoo Messenger
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Май 31, 2005 20:09    Заглавие: Отговорете с цитат

Това е зградата гледаща към Цариградско шосе (първия вход). Зад нея е завода за изчислителна техника. Аз проверих за тези осцилоскопи и се оказа, че разпродажбата важи само за хора бивши служители или работеши в момента. Не познавам човек работил там, иначе досега да съм отишъл и да съм взел нещо (стига да си харесам нещо) . Ако намериш такъв човек, може да пратиш един PM.

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
ELP
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 6:49    Заглавие: Отговорете с цитат

След 25 т.м. ще излезат списъци кое е купено и кое не ,мисля че след това свободните позиции ще бъдат продавани на всички желаещи.
Върнете се в началото
charli
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Юни 18, 2005 11:10    Заглавие: Отговорете с цитат

ще бъдат продавани на всички желаещи - точно така. Дано да са останали читави неща.!

ЖИВОТЪТ ВСЪЩНОСТ Е НЕПРЕКЪСНАТА ЗАГУБА
Върнете се в началото
CITRON
Активен потребител
Активен потребител

МнениеПуснато на: Пон Юни 20, 2005 9:51    Заглавие: Незнам дали има дали е на сметка. Отговорете с цитат

charli написа:
ще бъдат продавани на всички желаещи - точно така. Дано да са останали читави неща.!

Незнам дали си заслужава, но съм се записал.
Машините са от 1977г. има и от 1987г. един два модела. Най-евтините работещи са от 250лв. до 900лв. без ДДС, нямат сонди. Копчетата са изтъркани от работаима и изкъртени, мръсни на някой са се изтрили надписите по бутоните. Незнам до колко Тези машини са още уреди и да ли не трябва да се носят в Агенция по метрология и стандартизация за калиброване. Например ТЕКТРОНИК 465В е 300 лв. с ДДС + поне 100лв. за сонда .Общо взето като се разтърси човек по нета вижда същите цениза аналогови осцилоскопи.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети