Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Подарявам две програматорчета

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Нед Яну 27, 2019 18:41    Заглавие: Подарявам две програматорчета Отговорете с цитат

Добре известния JDM serial programmer, български вариант на SIRIUS PCB и един бръмбазък, наименован PK 129 ver.2- той е разпространяван
от Млад конструктор и може да пише 12Сххх, 16Сххх, 24Схх и 24LCxx. Първия го ползвах доста интензивно, след това си купих PIC KIT 2, а по-късно PIC KIT 3 и ми е излишен. С втория да си призная, не съм правил нищо. Търкалят се из краката ми и ми пречат, ако някой сметне, че са му необходими- подарявам ги. В Провадия са, мога да ги пусна по ЕКОНТ. Конткти тук на ЛС или на О898773125.

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Ditronix
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Провадия

МнениеПуснато на: Пон Яну 28, 2019 7:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Честито на печелившия! Темата е за коша!

DRL модули за всички видове автомобили!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети