|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivtv1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 16, 2019 15:52 Заглавие: Ъглошлайф Kraftwelle- батерия |
|
|
| Здравейте, в предвид малкия ми опит при тези изделия искам да попитам следното. Донесоха ми батерията за проверка с 5бр. Li-ion батерии-1500mA, всичките дават около 0.2V. Поисках и втората батерия- заредена до 18V. Закачих здравата на зарядното и всичко ОК. Като сложа изтощената на зарядното, то не вдига 18,8V , а изкарва 10,5V като на празен ход. В батерията два полеви 30N30, процесор HR7P169FGS3 и куп дребосъци. Реших да разменя платките с цел да заредя изтощения пакет, но заряд не настъпи в изтощената батерия. Върнах нещата по местата и за изненада, на здравия пакет също изчезна заряда. В изхода на зарядното 10,5 вместо 18,8V. Възможно ли е процесора останал без захранване да се "заключва"?. Внимавах при свалянето. На платката в батерията RX/TX/RESET/GND/VDD. На сайта на Kraftwelle зарядното и батерията изглеждат съвсем различно от тези в други сайтове за продажба. Моля за съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Мар 16, 2019 18:56 Заглавие: |
|
|
| Аз бих опитал първо при разкачени автоматики с външно захранване да подзаредя всички елементи до около 3,5-3,7V и тогава да включа контролера и да видя дали се зарежда и разрежда. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|