| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 21:42 Заглавие: |
|
|
Ами то моделите може да не оправим,но пийването със сигурност - само дето сме на много километри  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
REMZ> Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 22:25 Заглавие: |
|
|
Здравейте .
| Цитат: | | Решил съм да си купя нов телевизор.Помогнете при избора му | --Ако искаш да си купиш евтин телевизор си купи NEO TV-2162FTXS (RF SILVER, STEREO,TXT,FLAT) или NEO TV-2162BTXS (FLAT, STEREO, BLACK) http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09012799
TV-то е с Турско шаси на VESTEL аз има същия телевизор и много съм доволен.
| Цитат: | | Не са лоши за парите си - виждал съм Нео в кутия на Самсунг | Колега не ставай смешен ремонтирал съм всички модели на НЕО и не съм срещал НЕО с КУТИЯ НА САМСУНГ :lol:Нито пън САМСУНГ с шаси на НЕО
| Цитат: | | Няма спор,наистина шаситата от преди 3-4 години бяха супер! Сега тези ги няма. | Кои са тези шасита? Защо мислиш че ги няма?Все още ги има
| Цитат: | | Така е за тази цена в някои модели на самсунг шасито е на Нео мога да кажа даже кои са,но не искам,защото все пак това е и антиреклама - съгласете се. | Мале човек ти не си фрет как така SAMSUNG ЩЕ ИЗПОЛЗВА ШАСИТАТА НА NEO.ГОВОРИШ ГЛУПОСТИ.НЕ СЪМ СЪГЛАСЕН С ТЕБ
| Цитат: | | Нерде стамбул нерде ямбол къде е Самсумг къде е Нео и то казано от човек които претендира че ги потдържа гаранционно Колега аз много не разбирам но от това което съм виждал и мога да твърдя че е общото между двете марки е САМО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите | Съгласен съм с колегата Фишев че само САМО ПО БРОНЗОВИЯ ЦВЯТ на кутиите си преличат
| Цитат: | Нерде,ама е така.
Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела.Същото захранване,същата хрома,същия процесор и същите копчета за управление на предния панел на телевизора.
Главата си залагам за това. | Отваряш го и шасито е на Нео - мисля,че са 2 модела КОЛЕГА НЕО Е ТЪРГОВСКА МАРКА И СЕ ВНАСЯ ОТ K&K ELEKTRONICS Ltd.
| Цитат: | | Главата си залагам за това | Някой ще остане без ГЛАВА ХАХАХАХАХА ХАХА ХАХА
Стига толкова cecostar
BYE  _________________ Както си работеше и спря!!!! |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Юни 19, 2005 22:38 Заглавие: |
|
|
Някой наистина ще остане без глава но ще се наложи да я подаря на Ремз за сувенир и спомен този дебат Ремзи давай адреса и чакай куриера с трофея  |
|
|
 |
GOSHO Опитен потребител

Регистриран на: 08 Яну 2004 Мнения: 1450 Местожителство: Варна - с.Тополи
|
Пуснато на: Пон Юни 20, 2005 11:07 Заглавие: |
|
|
| Незнам за Samsung, но наскоро ми идва за ремонт JVC с шаси на Vestel- 11AK36-A2. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:42 Заглавие: |
|
|
Който е ремонтирал е виждал.....
Ваша си работа - ако искате вярвайте - тук сме трима колеги,който ги ремонтираме и пази боже всички да халюцинираме..... |
|
|
 |
cecostar Опитен потребител

Регистриран на: 15 Май 2003 Мнения: 293 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 8:46 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се,госта бях аз. |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юни 21, 2005 22:21 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | Който е ремонтирал е виждал.....
Ваша си работа - ако искате вярвайте - тук сме трима колеги,който ги ремонтираме и пази боже всички да халюцинираме..... | Точно там е проблема ЧЕ ГИ РЕМОНТИРАМЕ И ВИЖДАМЕ Колега (ако мога да те нарека така ) не ти искам главата пази си я А вие тримцата ХАЛЮЦИНИРАЙТЕ МЕДИТИРАИТЕ РЕЛАКСИРАЙТЕ а бе правете каквото знаете даже и РЕМОНТИРАЙТЕ SAMSUNG в кутия наNEO или обратното  |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Юли 25, 2005 22:16 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички писали по темата.Най малкото което е обагатихте знанията ми и ми отворихте очите.Купих си вече телевизор.Спрях се на Watson FA5441TSF.Купих го от метро и послушах съвета на вашия колега който ме посъветва да гледам да ми хареса и и да има по голяма гаранция.Ако някой може да ме светна сега какви са недостатъците на този модел много ще съм му благодарен.Все пак надявам се че и благодарение на вас съм направил добър избор.Благодаря на всички писали в темата. |
|
|
 |
REPAIRMAN Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Юли 26, 2005 15:21 Заглавие: |
|
|
Уважаеми Гост !
Чуйте и от мене един съвет,ако позволите.
Моля Ви за Бога не го гледайте този телевизор с твърде критично око и не му търсете дефектите въображаеми или реални!!!
Това е единственият начин да останете удовлетворен от покупката си.Не гледайте какво са си купили съседит, приятелите, омразните роднини и т.н.Радвайте се на това което имате вече ,а то сигурно е добро.Подкрепям всичко казано дотук от колегите и повтарям единствените хора на които трябва да им харесва този апарат сте вие -неговите потребители.
Изкушавам се да допълня и още нещо по повод молбата Ви за опис на потенциалните дефекти и недостатъци:
"I know this steak doesn't exist. I know that when I put it in my mouth, the Matrix is telling my brain that it is juicy and delicious. After nine years, you know what I realize? Ignorance is bliss."
Приятен ден. |
|
|
 |
|