Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Cd Sony cdx-35u рестарт

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
pepimaistora
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Май 16, 2019 13:38    Заглавие: Cd Sony cdx-35u рестарт Отговорете с цитат

Здравейте , въпросното cd ми е подарък.Когато е студено работи без проблем без изкривявания или дращене. Като загрее се рестартира.Направи ми впечатление , че на радио или AUX може да работи дори и да е загряло без проблем.Но когато пусна на флашка , ако е загряло веднага рестарт. Като направи рестарт си връща начални настройки.Смених крайното стъпало със свалено от друго cd.Припойл съм повечето лоши спойки , но уви. Въпроса ми е дали самата механика на cd-то е проблем или в някой регулатор. [/code]

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
emoome
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Чет Май 16, 2019 19:25    Заглавие: Re: Cd Sony cdx-35u рестарт Отговорете с цитат

pepimaistora написа:
.. на радио или AUX може да работи дори и да е загряло без проблем..l..Смених крайното стъпало

Rolling Eyes
Ако речеш да мериш нещо около IC503 > https://elektrotanya.com/sony_cdx-gt35u_gt39u_gt39ue.pdf/download.html#dl
pepimaistora написа:
Sony cdx-35u
Покажи снимка на панела ?
Върнете се в началото
pepimaistora
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Май 27, 2019 19:58    Заглавие: Отговорете с цитат

Снощи ми остана време да погледна въпросното cd. Стабилизатора го премерих. Напрежението си е стабилно 5v. Даже и при нагряване, но като нагрях главния чип направо рестарт. Закрива темата.

Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти (на битова електроника)- Electronic equipment repairs Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети